06 / 07 / 2024

karakaşlar grup inşaatları

karakaşlar grup inşaatları

Karakaşlar Grup Genel Müdürü Hüseyin Karakaş, otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya alanlarındaki faaliyetlerine bu yıl hayvancılık ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını da eklediklerini söyledi...

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Yeni bina inşaatlarına şok düzenleme! Resmen değişiyor!

Yeni bina inşaatlarında yeni düzenleme kapıda. Bakanlık tarafından açıklanan ‘Yeşil sertifika’ projesiyle bina inşaatlarında kriterler değişecek. İşte ayrıntılar...

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

İstanbul Boğazı'nda yeni bina inşaatları yapılıyor!

Bir süredir İstanbul'un Boğaziçi ön görünüm bölgesinde çok sayıda yeni bina inşaatı yapılıyor. Bunların bir kısmı kişilere ait özel yapılar. Bir kısmı ise polis, vali, asker gibi birimlere ait sosyal tesislerinin inşaatları...

Dünyanın en büyük Universal Studio’sunun ana bina inşaatları tamamlandı!

Çin’in başkenti Beijing’de 2021'de kapılarını açmaya hazırlanan Universal Studio’nun ana bina inşaatları tamamlandı.

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytaçlar Grup İnşaat Dekorasyon Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ferit Babir tarafından kuruldu.

Sultantepe Korusu'ndaki inşaatlar tepki çekti!

İstanbul'da bulunan Sultantepe Korusu'nda yıllardır süren inşaatlar, çevredeki mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar Sultantepe Korusu'nun önünde toplanarak basın açıklaması gerçekleştirdiler...

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Ayaz tarafından kuruldu. 

Döviz borcu olanların inşaatları yarım kaldı!

Yüksek döviz kuruna karşı gayrimenkul sektöründe önlemler alındı. TOKİ ortağı dışında kalan müteahhitler ise borçları nedeniyle inşaatlarını devam ettiremiyor.

karakaşlar grup inşaatları Haberi

karakaşlar grup inşaatları

Otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösteren Karakaşlar Grup, aynı zamanda bu yıl inşaat ve hayvancılık alanlarında da yatırımlarına başladı.


Ticarette elde ettikleri 41 yıllık tecrübelerini birçok farklı sektörde müşterilerine sunduklarını belirten Karakaşlar Grup Genel Müdürü Hüseyin Karakaş, otomotiv, petrol ürünleri, dayanıklı beyaz eşya ve mobilya alanlarındaki faaliyetlerine bu yıl hayvancılık ve inşaat sektörlerindeki çalışmalarını da eklediklerini söyledi. Karakaş, Çorum merkeze 12 kilometre uzaklıktaki Ovasaray Köyü’nde yüzde 65’i devlet destekli (TKDK) 2 bin 276 metrekarelik alanda 100 başlı yarı açık süt sığırcılığı projeleriyle hayvancılık, bu yıl inşasına başladıkları yeni plazalarıyla da inşaat sektörüne adım attıklarını kaydetti. Plazalarıyla ilgili bilgi veren Karakaş, “Tamamlandığında 20 bin metrekarelik bir alana sahip olacak plazamızın içinde showroom alanı, servis alanı, beyaz...