06 / 05 / 2024

Karakesek 2017 tesis

Karakesek 2017 tesis

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Akiş GYO Akasya Sosyal Tesis 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akasya Sosyal Tesis'e ilşkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efa Proje Mimarlık Ve Tesis Yönetimi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Meydan, Hüseyin Meydan ve Ayşe Meydan ortaklığında 26 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

ULI Türkiye'den Tesis Yönetimi konferansı!

ULI Türkiye ‘Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme’ başlıklı bir forum düzenledi.

Tesis yönetimi gayrimenkulün değerini belirler!

ULI Türkiye tarafından Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme Forumu gerçekleşti. Türk gayrimenkul sektörünün bir araya geldiği forumda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İrtifak hakkı tesisi 2017!

İrtifak hakkı, taşınmaz lehine konulabiliyor. İrtifak hakkı, tapu kütüğüne tesis edilebiliyor. İşte irtifak hakkı tesisi 2017 işlemleri..

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Antalya’da 2017’de birçok tesis boş kalacak!

2015 Ocak-Mart döneminde 2 bin 500 kulübü ağırlayan ve 100 milyon Euro futbol turizm geliri elde eden Antalya’da 2017’de birçok tesis boş kalacak.

Abdi İbrahim, Esenyurt’taki 2 tesis yatırımını öne çekti!

İlaç şirketi Abdi İbrahim, Esenyurt’taki üretim kompleksinde 2017 yılı içinde temelini atacağı iki yeni tesis yatırımını öne çekme kararı aldı.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a tesis müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne tesis yapılacak. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tesisin 2017 yılı sonlarında faaliyete başlanmasını hedeflediklerini de kaydetti.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

TAÜ'nün Beykoz kampüsü 2017'de tamamlanacak!

Türk-Alman Üniversitesi'nin (TAÜ) kampüs inşaatı devam ediyor. TOKİ tarafından yürütülen inşaat çalışmaları kapsamında rektörlük ve idari tesis binalarının yapım ihalesi de gerçekleştiriliyor. Kampüsün 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Karakesek 2017 tesis Haberi

Karakesek 2017 tesis

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, sosyal tesis yapımlarına hızla devam ediyor. Birçok mahallenin sosyal tesis ihtiyacını karşılayan Şehitkamil Belediyesi, son olarak Karakesek Mahallesi’nde de sosyal tesis yapımına başladı. İnşaat çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği sosyal tesis, kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.


Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Karakesek Mahalle Muhtarı Mehmet Avan, “Mahallemizde bir sosyal tesise ihtiyacımız vardı. Şehitkamil Belediye Başkanımızdan mahallemizde sosyal tesis yapılması konusunda daha önceden söz almıştık. Başkanımız da bizden yer temin edilmesini istemişti. Yer teminin...