07 / 10 / 2024

Karaköprü belediyesinden yeni park

Karaköprü belediyesinden yeni park

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam iddiası! CHP’li Deniz Yavuzyılmaz yeni rakamları tek tek açıkladı!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılacağı iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Osmangazi, Çanakkale, Avrasya ve Yavuz Sultan Selim köprülerininin yeni geçiş ücretlerini tek tek açıkladı.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 20 arsayı 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 10.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye ve Karaköprü'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 171 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 17.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 3 adet arsayı 17 milyon 252 bin 226 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Karaköprü belediyesinden yeni park Haberi

Karaköprü belediyesinden yeni park

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesinde yapımına başladığı park, kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına getirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “3 bin metrekare alan üzerine yaptığımız parkımızı en kısa sürede hizmete açacağız” dedi. Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırıyor.Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Narlıkuyu mahallesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta incelemelerde bulundu. Parkın son durumunu yerinde gören Başkan Baydilli inceleme sırasında işçilerle birlikte parka ağaç dikti. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade...