03 / 05 / 2024

karaköprü kentsel dönüşüm projeleri

karaköprü kentsel dönüşüm projeleri

Karaköprü ilçesinde bulunan eski yerleşim alanları kentsel dönüşüm ile yıkılarak yerlerine nitelikli yapılar kuruluyor. İlçedeki eski yerleşim alanlarını yıkarak yerlerine modern ve çağdaş yapıların oluşmasına katkı sağlanıyor...

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşümde riskli yapısını yıkarak yenileyenler avantajlı kredi fırsatlarından faydalanmak istiyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Samsun Vezirköprü'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Samsun Vezirköprü'de kentsel dönüşüm kararı alındı..

Adana'da kentsel dönüşüm tedirginliği!

Adana'daki 87 yıllık Köprüköy Camii kentsel dönüşüm kapsamı altında. Köprülü Mahallesinde başlayan kentsel dönüşüm ise mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Bandırma'da kentsel dönüşüm doğru yapılmıyor!

Deprem Güvenliği ve Yapı Uzmanı Prof. Dr. Uğur Kaynak Bandırma'daki fay hatlarınun durumundan yola çıkarak deprem riskini ve kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Rize'de kentsel dönüşüm, derelerle ilgili yanlış yapılan sanat yapıları, köprüler ve binalar vesaire varsa onların tamamının kaldırılması, bir nehir havzasının tamamının tek bir kurumun koordinasyonu ile böyle bir çalışma başlatıyoruz." dedi.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi.

Tuzla İçmeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü'nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

İçmeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü’nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm atağına tam not verildi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin kentsel dönüşüm atağı vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırdı.

Kentsel dönüşümü vatandaş için yapıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu.

Altındağ kentsel dönüşüm çalışmaları tam not aldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin, kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alıyor. Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu

Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Toplantısı yapıldı!

Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, “Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz” diye konuştu.

karaköprü kentsel dönüşüm projeleri Haberi

karaköprü kentsel dönüşüm projeleri

Karaköprü ilçesinde bulunan eski yerleşim alanları kentsel dönüşüm ile yıkılarak yerlerine nitelikli yapılar kuruluyor. Karaköprü Belediyesi, yapmış olduğu teknik çalışmalar ile ilçedeki eski yerleşim alanlarını yıkarak yerlerine modern ve çağdaş yapıların oluşmasına katkı sağlıyor. 


Karaköprü İlçesi Merkez Mahallesinde zabıta personellerinin almış olduğu çevre güvenliği ile gerçekleşen yıkımı Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Yapı Kontrol Müdürü Emine Bayramoğlu Kandiş ve bazı teknik personeller yakından inceledi. 



Karaköprü'deki eski köy yerleşim alanlarına etap etap imar hakkı verilerek yıkılıyor. Mülk sahiplerine imar hakkını verip, imar düzenlemelerini yaptıktan sonra mülk sahibi olan vatandaşlarla iş birliği içerisinde bunların yıkımı gerçekleşiyor. Karaköprü Belediyesi, kentin dönüşebilmesi, imarlı hale gelebilmesi, eski yerleşim alanına sahip yapıların yıkılabilmesi için gerekli olan çalışmaları, kararları alarak gerçekleştiriyor. Burada amaçlanan hedef...