07 / 10 / 2024

Karaköprüye yeni park

Karaköprüye yeni park

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

TOKİ'den Şanlıurfa Karaköprü'ye 620 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şanlıurfa Karaköprü'de arazi kavgası! 1 ölü!

Şanlıurfa Merkez Karaköprü ilçesinde Mehmet Ali Yetim, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı yeğenini pompalı tüfekle vurarak öldürdü...

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Şanlıurfa Karaköprü'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Defterdarlığı'ndan Karaköprü İlçesi'ndeki 6 bin 322 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Karaköprü'deki yeşil alanlara dökülen hafriyat TBMM'de!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Karaköprü'de 41.2 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Karaköprü Mahallesi'ndeki 9 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Arsaların ihalesi, 19 Ekim'de gerçekleşecek..

TOKİ'den Karabük Taşköprü'ye yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük'ün Taşköprü'ye 310 konutluk bir proje inşa edilecek. Projenin 500 günde tamamlanması bekleniyor.

Bursa Osmangazi'ye yeni meydan!

Osmangazi Belediyesi’nin park, meydan ve çevre düzenleme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Osmangazi'ye yeni bir park ve meydan inşa edildi.

Karaköprüye yeni park Haberi

Karaköprüye yeni park

Karaköprü Belediyesi, ilçe merkezinde vatandaşların daha rahat dinlenip zaman geçirecekleri park alanları oluşturmaya devam ediyor. Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesinde yapımına başladığı park, kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına getirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, “3 bin metrekare alan üzerine yaptığımız parkımızı en kısa sürede hizmete açacağız” dedi. Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Narlıkuyu Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırıyor.Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Narlıkuyu mahallesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta incelemelerde bulundu. Parkın son durumunu yerinde gören Başkan Baydilli inceleme sırasında işçilerle birlikte parka ağaç dikti. Çevre düzenlemesi, çimlendirme ve ağaç dikiminin ardından park vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade...