05 / 05 / 2024

Karaköy turizmcilerin ilgi odağı oldu

Karaköy turizmcilerin ilgi odağı oldu

Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

1996 yılında Karaköy'de 1.750.000 dolara tarihi han!

1996 yılında Karaköy'de Kemankeş Caddesi'nde bulunan her katı 272 metrekare büyüklüğünde 4 katlı tarihi bir han 1 milyon 750 bin dolara (137 milyar lira) satılacakmış.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışma büyük ilgi gördü!

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri’nin başlattığı “Annemle Hayalim” yarışması, başlayalı kısa süre olmasına rağmen büyük ilgi gördü.

Pursaklar Karaköy parselasyon planı askıda!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, ( Altındağ ) Karaköy Mahallesi'nde belirlenen bazı parseller için hazırlanan parselasyon planı bugün askıya çıktı.

1993 yılında Yalıköy sosyetenin ilgi odağı olmuş!

1993 yılında Çatalca'ya bağlı bir köy olan Yalıköy, sosyetenin ilgi odağı olmuş. Sezen Aksu'nun balayını Yalıköy'de geçirmesiyle sosyetenin dikkatini çeken Yalıköy'de arsaların metrekaresi 300 bin liradan alıcı buluyormuş.

1993 yılında 'Uydu Kent'ler büyük ilgi görmeye başlamış!

1993 yılında İstanbul'da hava kirliliği, düzensiz yerleşim ve gürültü nedeniyle şehirden kaçışlar hızlanmış. Büyükçekmece, Kemerburgaz, Çatalca gibi bölgelerde yapılan 'uydu kent'ler büyük ilgi görmeye ve prim yapmaya başlamış.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 10 peşinatta 96 ay vade imkanı sunulan projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap'ta 1 adet konut satıyor. Projede 112,21 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon daire açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

Bolu Karaköy Köyü çevre düzeni planı değişikliği askıda!

Bolu Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait parsellere ilişkin hazırlanan 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı...

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Türkiye'nin standına büyük ilgi!

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

Bulvar Rezidans ön satışta büyük ilgi gördü!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyatları ve ödeme planıyla ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Karaköy TOKİ sakinleri molozlardan şikayetçi!

Karaköy TOKİ 2. Etabının çevresinde bulunan inşaat molozları vatandaşı çileden çıkarttı. TOKİ'lerle AİBÜ Kampusu arasında bulunan alanda ise çok sayıda çöp ve bira şişesi de TOKİ sakinlerini rahatsız ediyor.

Karaköy turizmcilerin ilgi odağı oldu Haberi

Karaköy turizmcilerin ilgi odağı oldu

Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy son yıllarda yatırımcıların buluşma noktası oldu. Özellikle turizm yatırımları ile değişen bölgede 12 otel inşası başladı.Butik oteller hariç yapılan otellerin yatırım değeri 320 milyon doları buluyor. Karaköy'ün oteller ve Galataport ile yeni bir yüze kavuşacağını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Şuanda Karaköy'deki yatırımlar sadece ufak bir esinti. Asıl bundan sonraki yatırımlar fırtına koparacak. Bölgede Hamdi Akın, CVK, Seba İnşaat gibi onlarca yatırımcının otel projesi var" dedi. 



15 BİN KİŞİYE İSTİHDAM 

Bölgede son 10 yılda 551 binadan 259'unun yenilendiğini belirten Demircan, yeni otellerle bölgeye 1600 oda kazandıracaklarını söyledi. Otellerin istihdama da katkı sağlayacağını söyleyen Demircan, Galataport ve otellerin doğrudan 7 bin 500, dolaylı olarak 15 bin kişiye istihdam sağlayacağını ifade etti. 


İstanbul İstiklal...