04 / 05 / 2024

karaköydeki butik oteller

karaköydeki butik oteller

Pera mimarisinin en önemli yapılarından biri de eski Sümerbank binasıdır. Binayı 2010 yılında işadamı Yılmaz Ulusoy 9 milyon dolara satın aldı. Yeni girişimi ‘butik oteller’ konseptinin startını da burada vermeyi planlıyor...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

'İstanbul'un arka bahçesi' pandemiye rağmen yoğun!

Yeşili, doğası ve gölü ile turistlerin cazibe merkezi haline gelen Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki butik oteller ve müstakil konaklama alanları, büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle salgın sürecini dolu geçiriyor.

Turizmde 'butik otel ve yazlık ev' trendi!

Koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi ve sıcakların başlamasıyla beraber tatile gidenlerin sayısı da arttı. Daha az odalı ve az insanın tatil yaptığı bazı butik oteller ve yazlık evlere ilgi yükseldi.

Ahlat'a butik oteller inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı programlara katılmak üzere gittiği Ahlat'ta halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Ahlat'a butik oteller inşa edileceğini söyledi. 

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Kapadokya'da küçük otellerin pazar payı artıyor!

Kapadokya'da özellikle son yıllarda sayıları hızla artan kayadan oyma mağara tipi ev, pansiyon ve butik oteller, otantik dokularıyla yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Desert Group'tan Karaköy’e yeni butik otel!

Desert Group, bünyesindeki farklı konsept restoranlarıyla son zamanlarda dikkat çekiyor. Grup Karaköy Colonie Restaurant’ın yanındaki binayı almış ve burayı butik otel olarak hizmet verecek şekilde hazırlıyormuş.

Niğde Kalesi'ndeki tarihi yapılar butik otel olacak!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkam Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Niğde Kalesi çevresine butik oteller yapılacak!

NiğdeBelediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, kale etrafında bulunan metruk binaları yıkarak çevresindeki tarihi yapıların restore edileceğini belirtti.

Niğde Kalesi turizme kazandırılıyor!

Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Niğde Kalesini de düzenleyeceklerini her fırsatta dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada, kale çevresi restore edilerek butik oteller oluşturulacak dedi.

Enis Akcan: Dünyadaki yeni trend butik oteller!

Marka otelleri bir kenara atıldığında İstanbul en pahalı otelleri ne Boğaziçi’nin o eşsiz kıyılarında ne de Nişantaşı gibi İstanbul’un lüks semtlerinde yer alıyor.

Etstur'dan butik otellerde 9 taksitlik tatil imkanı!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Etstur'dan 9 taksitle butik tatil!

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, iş adamlarıyla gezginlerin erişimine açtı. Otellerde ücret 9 taksitle ödenebilecek

karaköydeki butik oteller Haberi

karaköydeki butik oteller


Lifestyle yazarları ve bloggerların çoğu, uzun zamandır Karaköy’ün şehrin en trend lokasyonu olacağına iddia ederler. Pera tarzı binaların ihtişamı, tarihi yarımada manzarası, Haliç ve Boğaz’ın kesiştiği en güzel nokta olması zaten bölgenin cazibe merkezi olmasını kendiliğinden sağlıyor. İşte bu Pera mimarisinin en önemli yapılarından biri de eski Sümerbank binası. 


Binayı 2010 yılında işadamı Yılmaz Ulusoy 9 milyon dolara satın aldı. Yeni girişimi ‘butik oteller’ konseptinin startını da burada vermeyi planlayan Ulusoy, otel işletmesi için geçtiğimiz hafta The House Group’la anlaştı. Beyoğlu ve Karaköy civarındaki birçok binayı satın alan Yılmaz Ulusoy bu yapıların hepsini otele dönüştürmeyi düşünüyor. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde 3 adet butik otel açmayı hedefleyen duayen işadamının ilk adımı da ‘Sümerbank’ binası oldu. 


147 yıllık yapı!


Bankalar Caddesi’nin en değerli binalarından...