03 / 05 / 2024

Karaköy’e 320 milyon $’lık 12 otel geliyor

Karaköy’e 320 milyon $’lık 12 otel geliyor

Son dönemde butik oteller, restoran ve kafelerle adından söz ettiren Karaköy, turizm merkezi olma yolunda ilerliyor. Karaköy’de bu gelişimi gören yatırımcılar hızla otel projelerine yöneldi.

1952 yılında Karaköy meydanın inşası için binalar yıkılmış!

Karaköy'de yoğunluğu gidermek için Karaköy'e meydan yapılması planlaması yapılmış. Bunu için de Karaköy'deki bazı binaların yıkılmasına karar verilmiş.

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Alarko GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Karaköy Binası'nın KDV hariç 19 milyon 775 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 23 milyon 334 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Halk GYO Karaköy Binası'nın değeri ne kadar?

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul merkezli Karaköy Binası'nın değeri 51 milyon TL olarak belirlendi. Binanın kira değeri ise 234 bin TL / ay şeklinde açıklandı. 

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Plustur Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Karaköy Şubesi Beyoğlu'nda 9 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çin'e 5 milyon ton Türk mermeri gönderildi!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li yaptığı açıklamada "Çin'e geçen yıl 5 milyon ton (Blok) mermer gitti, bence bu yılki rakam daha büyük olacak." dedi.

Karaköy’e 320 milyon $’lık 12 otel geliyor Haberi

Karaköy’e 320 milyon $’lık 12 otel geliyor

Son dönemde butik oteller, restoran ve kafelerle adından söz ettiren İstanbul Karaköy, turizm merkezi olma yolunda ilerliyor. Galataport projesi ile çehresi değişmesi beklenen Karaköy’de bu gelişimi gören yatırımcılar otel projelerine yöneldi. Son 10 yılda Karaköy’de bulunan 551 binadan 229’u iyileştirilirken, bölgede şu anda 12 otel yatırımı devam ediyor. 2019 yılına kadar tamamlanması beklenen toplam 1.600 oda kapasiteli 12 otele 320 milyon dolarlık yatırım planlanıyor. Galataport kapsamında inşa edilecek otellerle birlikte bu kapasite de artacak.

Yatırıma özendiriyoruz

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy’ün son 10 yılda adım adım iyileştiğini belirterek, “Son dönemde Karaköy’ün bu kadar konuşulmasına sebep olan yatırımlar, önümüzdeki dönemde yapılacak olanların yanında küçük kalıyor. Galataport”a ihale bedeli hariç 750 milyon dolar yatırım yapılacak. Galataport’taki oteller hariç 12 yatırım daha...