30 / 04 / 2024

Karaköye mega proje

Karaköye mega proje

2002 yılında Denizcilik İşletmeleri, Karaköy Rıhtımı'nda yap-işlet-devret modeliyle inşa ettireceği Galataport Projesi'yle İstanbul'un silüetini değiştirecekmiş. Birçok tesisi içinde barındıran proje aynı zamanda ''turizm bölgesi'' oluşturacakmış.

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Berke Kutay Yeşilova tarafından kuruldu.

Migros'ta boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü!

Migros’ta çok konuşulan indirim kampanyası 13 Eylül’e kadar devam edecek. Bu kapsamda, boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü. İşte 9 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

BİM’de çift kişilik pike takımı 359 TL’ye, mega kutulu hurç 72,50 TL’ye, düdüklü tencere 1.399 TL’ye düştü!

BİM, indirim konusunda eylül ayına resmen fırtına gibi girdi. Bu kapsamda, çift kişilik pike takımı 359 TL’ye, mega kutulu hurç 72,50 TL’ye, düdüklü tencere 1.399 TL’ye düşecek. İşte 8 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Mehmet Nuri Ersoy: Ege'ye 2 mega proje geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Çeşme ve Didim bölgesinde iki büyük proje üzerinde çalışıyoruz. Bu projeler doğaya saygılı, geri dönüşüme duyarlı, yatay mimari uygulanmış" dedi...

Mega proje rüzgârı yatırımcıyı uçurdu!

Mega projeler özellikle İstanbul ve yakın şehirlerdeki gayrimenkul ve arazi fiyatlarını uçurdu. 1’e 20’ye kadar çıkan değer artışları yatırımcıyı harekete geçiriyor.

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Forev Modern Eyüp'te 1+1'ler 240 bin TL'ye! Yeni proje!

Forev Yapı tarafından  hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor. 

Yapımı devam eden 13 mega proje!

Türkiye'de tapım çalışmaları devam eden 13 mega proje bulunuyor. Projelerin bir kısmı bu yıl içinde açılacak. Yapımı devam eden mega projelerin ülkeye kazandıracaklarını sizler için derledik...

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Karaköye mega proje Haberi

Karaköye mega proje



Karaköy'e maga proje!


Denizcilik İşletmeleri, Salı Pazarı'ndaki köhne antrepoların yerine bünyesinde çağdaş alışveriş, eğlence ve kültür merkezi ile turistik tesislerin yer alacağı dev bir kompleks inşa etmeye hazırlanıyor. 


    İSTANBUL'un silüetini değiştirecek projeler arasına bir yenisi ekleniyor... Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nce Karaköy Rıhtımı'nda yap-işlet-devret modeliyle inşa ettirilecek olan mega tesis, kültür merkezinden alışveriş noktalarına, cafelere kadar çok sayıda üniteyi kapsıyor. Tesisin yapımı için Salı Pazarı'ndaki antrepoların yıkılacağını hatırlatan Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Erkan Arıkan, projeyi hayata geçirmek isteyen gruplarla görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, ''İnşasının bu yıl içinde start alacağını tahmin ediyoruz. Aksama olmaması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz'' diye...