04 / 05 / 2024

Karaman 2. TOKİ Konutları yol yapım çalışmaları

Karaman 2. TOKİ Konutları yol yapım çalışmaları

Karaman Belediyesi Başakşehir Mahallesi yoluna kaldırım ve kilitli parke döşüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022! TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022 ve TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman projesi ile ilgili o detaylar...

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022! Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022 ve Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İki yıl içinde Karaman'da 2 bin 34 konut inşa edildi! 

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ'nin Karaman'da 2 bin 34 konut inşa ettiğini açıkladı. 

Karaman'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!

Karaman'da yaşanan arazi anlaşmazlığı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı!

Toplam 8 bin 850 kişinin başvuru yaptığı TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı. İşte TOKİ Karaman Kırbağı isim isim kura sonucu...

TOKİ Karaman başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Karaman başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 1 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ'den Karaman'da 2 kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 2 yeni kampanyaya başladı. Karaman Kırbağı ve Sudurağı'nda 2 bin 21 konut inşa edecek olan TOKİ, projeler için talep toplamaya geçtiğimiz günlerde başladı.

Torbalı'ya 2. TOKİ projesi talebi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2. TOKİ projesi için harekete geçtiklerini açıkladı ve “Çok hızlı büyüyoruz, ciddi bir potansiyele sahibiz” diye konuştu. 

TOKİ Karaman Kırbağı'nda 72 bin 293 TL'ye!

TOKİ Karaman Kırbağı'nda 72 bin 293 TL'ye daire sahibi olunuyor. Kura çekilişi bugün yapılan projede 1+1,2+1 ve 3+1 niteliğinde 492 daire yer alıyor. 

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları!

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları detayları henüz netleşmedi. Kura çekilişi yarın yapılacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

Karaman İl Özel İdaresi'nden 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Hamidiye'deki 2 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 10 Ekim'de yapılacak..

Karaman Hamidiye'de 7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Hamidiye'de yer alan 2 arsa ihale usulü ile satışa çıkarılıyor. Arsaların ihalesi 10 Ekim'de gerçekleşecek.

Karaman 2. TOKİ Konutları yol yapım çalışmaları Haberi

Karaman 2. TOKİ Konutları yol yapım çalışmaları


Karaman Belediyesi Başakşehir Mahallesi yoluna kaldırım ve kilitli parke döşüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 


Tüm imkanları hizmet için seferber ettiklerini ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti: "Yol yapım ve kaldırım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 


Karamanımızı daha modern bir hale getirmek için bütün imkanlarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz. Mevsim şartlarının da elverişli bir şekilde devam etmesi neticesinde şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 2. TOKİ olarak bilinen Başakşehir Mahallesi'nin ihtiyacı olan yol ve kaldırım çalışmalarına başladık, kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzergahta daha önce kaldırım yoktu. Bu önemli yolun her iki tarafına da kaldırım yapıyoruz. 

Daha sonra kaliteli bir asfalt sereceğiz. Vatandaşlarımız daha kullanışlı bir yola kavuşacak


Konya'nın...