15 / 05 / 2024

karaman 2. toki yolu ne zaman yapılacak

karaman 2. toki yolu ne zaman yapılacak

Karaman Belediyesi, 2. TOKİ yolunda kaldırım ve kilitli parke çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti...

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi için başvuru dönemi başladı. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022! TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022 ve TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman projesi ile ilgili o detaylar...

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022! Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022 ve Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İki yıl içinde Karaman'da 2 bin 34 konut inşa edildi! 

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ'nin Karaman'da 2 bin 34 konut inşa ettiğini açıkladı. 

Karaman'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!

Karaman'da yaşanan arazi anlaşmazlığı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

TOKİ Karaman 142 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 142 yeni konut müjdesi!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman Sudurağı 221 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Sudurağı Beldesi 221 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 221 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Karaman Sudurağı Beldesi 221 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman'da 221 konut ve 2 ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı!

Toplam 8 bin 850 kişinin başvuru yaptığı TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı. İşte TOKİ Karaman Kırbağı isim isim kura sonucu...

karaman 2. toki yolu ne zaman yapılacak Haberi

karaman 2. toki yolu ne zaman yapılacak


Karaman Belediyesi, 2. TOKİ yolunda kaldırım ve kilitli parke çalışması başlattı.


Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, mevsim şartlarının çalışmaya elverişli olması nedeniyle ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Tüm imkanları hizmet için seferber ettiklerini belirten Başkan Uğurlu, "Yol yapım ve kaldırım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Karamanımızı daha modern bir hale getirmek için bütün imkanlarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz. Mevsim şartlarının da elverişli bir şekilde devam etmesi neticesinde şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. 2. TOKİ olarak bilinen Başakşehir Mahallesi'nin ihtiyacı olan yol ve kaldırım çalışmalarına başladık, kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzergahta daha önce kaldırım yoktu. Bu önemli yolun her iki tarafına da kaldırım yapıyoruz. Daha sonra kaliteli bir asfalt sereceğiz. Vatandaşlarımız daha kullanışlı bir yola kavuşacak" dedi.



Kırıkhan...