29 / 04 / 2024

Karaman 2015 projeleri

Karaman 2015 projeleri

Geçtiğimiz günlerde, ORC araştırma şirketinin 81 ilde yaptığı anket sonuçlarına göre en başarılı il belediye başkanları arasına giren Başkan Çalışkan döneminde Karaman en parlak dönemlerinden birini yaşıyor.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

TOKİ'den Konya, Karaman ve Niğde'ye model proje!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Konya, Karaman ve Niğde ilçelerindeki yatırımları ve projeleri inceledi. Konutların, “model” olacak nitelikte projeler olduğunu belirtti.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Karaman'da konut satışları 2015 yılında yüzde 10,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Aralık ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Karaman ili, 2015 yılı konut satışı” konusunda bir basın bülteni hazırladı. Karaman’da 2015 yılında 2 992 adet konut satıldı.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Karaman'da 225 konut satıldı!

2015 yılı Kasım ayı itibariyle Karaman ilinde toplam konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %3,7 artarak ve bir önceki aya göre %5,1 oranında azalarak 225 adet oldu.

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

Karaman Kırbağı TOKİ son başvuru günü!

Karaman Kırbağı TOKİ son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Fiyatların açıklanmadığı projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutar için 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Karaman Kırbağı emekli başvuru dönemi!

TOKİ Karaman Kırbağı emekli başvuru dönemi için son gün 30 Aralık 2015. Ödeme planı doğrultusunda 240 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı emekli başvuru 2015!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede toplam 400 tane daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Karaman Merkez Kırbağı emekli başvuru 2015 detayları...

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Emekli Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Toplamda 400 konutun satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Karaman 2015 projeleri Haberi

Karaman 2015 projeleri


Geçtiğimiz günlerde, ORC araştırma şirketinin 81 ilde yaptığı anket sonuçlarına göre en başarılı il belediye başkanları arasına giren Başkan Çalışkan döneminde Karaman en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. 

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın ilk görev yılı içerisinde, Karaman'ın çehresini değiştirecek projelerde ilk kazmalar vuruldu. 

Yapılamaz denilen projelerin başında gelen Piıi Reis Vadisi ihalesi TOKİ tarafından yapıldı ve yüklenici firma ilk etap çalışmalarına başladı. Karaman Belediyesi'nin en prestijli tarihi alan düzenlemesi olan Aktekke Kent Meydanı Proje'sinin başlamasına engel teşkil eden bütün prosedürler çözüldü ve 2015 yılı içerisinde çalışmalara başlanacak seviyeye geldi. Diğer yandan, Karaman için birçok açıdan hayati önem taşıyan yeni çevre yolu projesi temeli atıldı ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehir içi trafiğin daha güvenli hale getirilmesi bakımından başlatılan çalışmalar kapsamında alt...