17 / 05 / 2024

Karaman Akçaşehir park yapımı

Karaman Akçaşehir park yapımı

İzmir Karşıyaka Belediyesi, 'kardeş kent' Karaman Akçaşehir'de yapımını tamamladığı çocuk parkının açılışını yaptı. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor! Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022!

Karaman Akçaşehir TOKİ kuraları bugün çekiliyor. Projeye başvuru yapanlar Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022'yi merak ediyor ve araştırıyor. İşte Karaman Akçaşehir kura sonucu 16.05.2022...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Karaman 142 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 142 yeni konut müjdesi!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi!

TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman Akçaşehir kura sonucu 3 Temmuz 2020 listesi ve TOKİ Karaman Akçaşehir 2020 sonuçları...

TOKİ Karaman Akçaşehir kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Akçaşehir 2020 projeisnde yer alan 142 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyat listesi! 

Başakşehir'de inşa edilen Park Mavera 4 Lounge projesinde daire teslimleri 2022'de yapılacak. 4 blok olarak yükselen proje Başakşehir'in merkezinde yer alıyor. Peki Park Mavera 4 Lounge'da daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Park Mavera 4 Lounge dairelerinin fiyatları...

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Karaman Akçaşehir park yapımı Haberi

Karaman Akçaşehir park yapımı

Karaman'ın Akçaşehir Beldesi ile 2014 yılında 'kardeş' olan Karşıyaka Belediyesi, beldenin ilk çocuk oyun parkını tamamlayarak, açılışını gerçekleştirdi. 4 bin metrekarelik alana kurulan parkta, çocuk oyun alanı, spor sahası ve spor alanı da oluşturuldu. Akçaşehir'deki açılış törenine Karşıyaka'dan meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı. Törende CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsem Filorinalı, Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Akçaşehir Belediye Başkanı Ramazan Küçük ve Akçaşehirliler de yer aldı. Açılış kurdelesi hep birlikte kesilirken, çocuklara oyuncak da dağıtıldı.


"ÇOCUKLARIMIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Akçaşehir'in ilk çocuk parkını açmak biz Karşıyakalılara nasip oldu. Hem kardeş kentimize hem de çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeye değdi. Bizler, Hak'tan alıp halka verenleriz. Her şey evlatlarımızın daha modern ve çağdaş bir yaşam sürmesi için. Karaman'a...