02 / 05 / 2024

karaman anaokulu

karaman anaokulu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu açılış törenine katıldı. Orman, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun eğitime destek verdiğini söyledi.

Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu açılış törenine katıldı. Orman, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun eğitime destek verdiğini söyledi.

Karaman Merkez'de satılık fabrika binası: 5 milyon 660 bin 109 TL!

Karaman İli Merkez'de yer alan 5.775,50 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan fabrika binası Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 6 Kasım 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihaleye çıkıyor.

Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için 9, 10 ve 11 Eylül 2014 tarihlerinde halk toplantısı düzenlenecek..

Selçuk Öztürk: Konya-Karaman-Mersin Demiryolu projesinin yapımına başlandı!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya-Karaman-Mersin Demiryolu Projesi'nin yapımına başlandığını belirterek, "Bu hat Adana ve Güneydoğu'ya uzanır Irak'ın içine kadar girerse, sadece bizi değil bu illeri de uçurur" dedi.

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Karaman'da icradan satılık 3 adet gayrimenkul: 1 milyon 792 bin 680 TL!

Karaman Merkez'de yer alan gayrimenkullerin yüzölçümleri 154 metrekare ile 10.011 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 22 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10.10 arasında ihaleye çıkıyor.

TOKİ Vilayetler Birliği Anaokulu bahçesine çok amaçlı spor salonu yapılıyor!

TOKİ Bölgesi Vilayetler Birliği Anaokulu Bahçesinde yapımına devam eden Spor Tesislerin 700 m2 kapalı alan üzerinden inşa edildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, spor tesisi çelik çatı sistemi ile üstünün kapanacağını söyledi..

Karaman'da sınır çalışmaları tamamlandı!

Karaman'ın il olduğu 1989 yılından beri devam etmekte olan çalışmalar kapsamında 2012 yılına kadar 88 köyde sınır çalışmaları tamamlandı. İl Özel İdaresi'ne verilen talimat doğrulusunda çalışmalar hız kazandı.

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi kesişimi imar planı askıda!

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi Kesişimi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Karaman Piri Reis Vadisi 24 ay içinde tamamlanacak!

Ertuğrul Çalışkan, bin 728 konuttan oluşan, sosyal yaşam imkanlarının oldukça geniş olduğu ve üst düzey teknolojinin kullanılarak yapılacak olan projenin Karaman'da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti.

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nin temeli 2 ay içerisinde atılacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1728 konuttan oluşan Piri Reis Vadisi Projesi’nin Karaman’da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti. Piri Reis Vadisi Projesi ihalesi tamamlandı. Projenin temeli 2 ay içinde atılacak...

Karaman'da satılık fabrika: 6 milyon 789 bin 59 TL!

Karaman İli Merkez İlçesi'nde yer alan fabrikanın toplam bedeli 6 milyon 789 bin 59 TL olarak belirlendi. Fabrikanın satışı Karaman 4.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Karaman'da kazı çalışmaları devam ediyor!

Karaman Ovası'nda yüzyıllardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan, ören yerlerindeki dini ve askeri yapılarıyla dikkati çeken Karadağ'ın yer altındaki gizeminin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor...

karaman anaokulu Haberi

karaman anaokulu

Orman, açılışta yaptığı konuşmada, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun bir misyon edinerek, ellerinden geldiğince eğitime destek verdiğini söyledi.


İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunamayacağını ifade eden Orman, şöyle devam etti:


"Böyle bir taraftar ve genel kurulu üyemiz olduğu içinde camiam adına gurur duyuyorum. Süleyman ağabey (Süleyman Seba) bize çocukluğumuzda şunu öğretti; 'iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz'. İyi insan olmak lazım. Ülkesini seven, birbirini seven, renklere saygı duyan, bu güzel sporu daha da güzelleştirmeye çalışan insanlar olmak lazım. Biz bu misyonla hareket ediyoruz. Karaman'da da epey Beşiktaşlı var. Sizlerden ricam, yeni neslimizin daha çok Beşiktaşlı olmasını sağlayalım."


İş adamı Serkan Yazıcıoğlu ise çocukların hem bilgi hem de güzel ahlak edinebilecekleri en önemli yerin milli eğitim yuvaları olduğunu aktardı.


Okul...