16 / 06 / 2024

Karaman arıtma tesisinde inşaat çalışmaları

Karaman arıtma tesisinde inşaat çalışmaları

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “İbrala Barajı İçme Suyu Projesi” kapsamında yapımı devam eden ve büyük oranda tamamlanan su arıtma ve terfi merkezinde incelemelerde bulundu.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Manisa'ya 8 yeni atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa merkezde hayata geçirilen atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Manisa’nın geleceğine yaptığı yatırımlardan biri olan merkez atıksu arıtma tesisinde betonarme imalatların yüzde 50’si tamamlandı

Ordu Akkuş Arıtma Tesisi yenilendi!

Ordu ilinin dört bir köşesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş İlçesi İçme Suyu Arıtma Tesisinde başlattığı revize çalışmalarını tamamladı.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon TL'ye mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde önemli bir aşamaya geçtiklerini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Karaman arıtma tesisinde inşaat çalışmaları Haberi

Karaman arıtma tesisinde inşaat çalışmaları

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “İbrala Barajı İçme Suyu Projesi” kapsamında yapımı devam eden ve büyük oranda tamamlanan su arıtma ve terfi merkezinde incelemelerde bulundu. Karaman Belediyesi ve Devlet Su İşleri ile birlikte ortaklaşa yürütülen ’İbrala Barajı İçme Suyu Projesi’nde çalışmalar sürüyor. Karaman için hayati önem arz eden ve maliyeti yaklaşık olarak 15 milyon lirayı bulan proje kapsamında inşası süren su arıtma ve terfi merkezinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Belediyemiz ve Devlet Su İşleri ile birlikte yürüttüğümüz ve Karaman’ımız için büyük önem arz eden İbrala Barajı İçme Suyu projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Su arıtma ve terfi merkezimiz Avrupa standartlarında, tam donanımlı ve teknolojik bir şekilde inşa ediliyor. Bu tesisimiz faaliyetine başladığında günlük 82 bin 200 metreküp...