11 / 05 / 2024

Karaman-Başyayla Göleti ve sulaması

Karaman-Başyayla Göleti ve sulaması

Karaman-Başyayla Göleti ve Sulaması işi, Küçük Su İşleri Projesi kapsamında bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı alındı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Hastanelerde Şoför, Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışmak İster Misiniz? Başvurular Devam Ediyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre hastanelerde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının en az 14 bin TL maaşla yapılacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise ilan detaylarında yer almaktadır.

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 10 Nisan 2023…

İstanbul Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alacağını duyurdu. Son başvuru 10 Nisan 2023…

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru 30 Ocak 2023!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alım ilanını yayımladı. Son başvuru 30 Ocak 2023! İşte detaylar…

TOKİ'den Karaman Başyayla'da 2+1 608 bin liraya!   

TOKİ Karaman Başyayla 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Başyayla'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Başyayla'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Başyayla sosyal konut projesi... 

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

MediaMarkt'ta dev Babalar Günü ve karne hediyesi fırsatı başladı! 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Her sene olduğu gibi bu yıl da Babalar Günü kampanyasını günler öncesinden başlatan MediaMarkt, bugünden itibaren fırsatlarına yeni ürünler ekledi. Peki MediaMarkt Babalar Günü ve karne hediyesi kampanyasına hangi ürünler dahil edildi? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Karaman-Başyayla Göleti ve sulaması Haberi

Karaman-Başyayla Göleti ve sulaması

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar:


Karar Sayısı : 2015/7231


2015 Yılı Yatırım Programında 1977A010320 proje numarası ile yer alan Küçük Su İşleri Projesi kapsamında Karaman-Başyayla Göleti ve Sulaması işinin yapımı amacıyla ekli harita ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Orman ve Su İşleri Bakanlığının 14/1/2015 tarihli ve 27715 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 26/1/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Harita ve Liste için