07 / 05 / 2024

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refiij düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Şehir Stadyumu için çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılacak olan Karaman Şehir Stadyumu Projesi için çalışmalar başladı.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Karaman'a yeni okullar geliyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Siyahser Mahallesi’nde 24 derslikli ve Abbas Mahallesi’nde 16 derslikli inşa edilen okulları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaman Kent Meydanı'nın inşaatı devam ediyor!

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kent Meydanı projesi kapsamında Karaman Belediyesi’nce yapımı devam eden okul inşaatlarında ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak olan Sanayi Köprülü Kavşağı Projesi alanında inceleme yaptı.

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları Haberi

Karaman Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları


İlk baharın kendisini iyice hissettirdiği şu günlerde Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, deforme olmuş parkların tadilatının yanı sıra, refüj düzenleme, gübreleme, yabancı otların temizlenmesi, fidan, çiçek ekimi ve orta refüj düzenleme çalışmalarına hız verdi. 

Çeltek Mahallesi Şehit Kerim Coşkun Parkı, Yunuskent Mahallesi İbrahim Dölek Parkı, Elmaşehir Mahallesi TOKİ Parkı gibi parklarda hummalı bir çalışma yapılıyor. Ayrıca Üniversite yolunda bulunan orta refüj düzenlenerek ekilen bitkilerle daha estetik bir hale getiriliyor. 



Anadolu'da...