19 / 05 / 2024

karaman belediyesi park yenileme

karaman belediyesi park yenileme

Karaman Belediyesi, mevcut parklara bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıyor. Karaman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, revize edilmesi gereken tüm parkları elden geçiriyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karaman OSB kura tarihi!

Karaman Belediyesi'nin TOKİ ortaklığında hayata geçirdiği 428 konut için kura çekim heyecanı başladı. İşte, TOKİ Karaman OSB kura tarihi...

TOKİ Karaman Organize konut belirleme kura tarihi!

Karaman Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde kura çekimi için geri sayım başladı.

Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi!

TOKİ ile Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi projesindeki 428 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, Karaman Organize Sanayi TOKİ kura tarihi...

Karaman Toki Organize Sanayi kurası!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yürüttüğü Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman Toki Organize Sanayi kurası ne zaman?

Başakşehir Şahintepe'ye üç yeni park!

Başakşehir Belediyesi ilçe mahallerine yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla Şahintepe Mahallesi’ne üç yeni park kazandırıldı.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi başvurularında bugün son gün!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Doğukışla’ya yapılan Piri Reis Vadisi projesinde başvurular bugün sona eriyor.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

karaman belediyesi park yenileme Haberi

karaman belediyesi park yenileme

Karaman Belediyesi, mevcut parklara bakım, onarım ve yenileme çalışması yapıyor. Karaman Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, revize edilmesi gereken tüm parkları elden geçiriyor.


İnsan Hakları Parkı'nda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, parkın beton alanları sökülerek kilitli taş ile kaplandığını belirtti.


Belediye olarak yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Çalışkan, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz süre içerinde park ve yeşil alan konusunda ilimizde güzel projeler gerçekleştirdik. Kentimize yeni parklar kazandırmanın yanı sıra eski parklarımızı da yenilemek suretiyle elden geçiriyoruz. Karaman her şeyin en iyisine layık. Amacımız daha modern ve daha yeşil içinde bir Karaman oluşturabilmek. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam...