28 / 07 / 2024

karaman belediyesi sarıveliler iş merkezi

karaman belediyesi sarıveliler iş merkezi

İlçede Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı...

Muğla ve Karaman Belediyesi toplam 11 adet gayrimenkul satıyor  

Muğla ve Karaman’da toplam 11  adet gayrimenkul 513 bin 600  TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte satışla ilgili tüm ayrıntılar

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

İzmit Sarıcalar'ın tapuları hazır!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sarıcalar'daki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

Murat Kurum: Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı Yasası ile ilgili bilgilendirme için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum “Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözeceğiz" dedi.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni sosyal tesisi hizmete açtı.

TOKİ Karaman'da 515 konutun teslimi başladı!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 515 konut projesinde teslimler başladı.

Şahinbey Sarıt Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarıt Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Karaman'a 15 bin kişilik şehir stadyumu!

Karaman Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa oalrak yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine inşa edilen 15 bin kişilik şehir stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Karaman Şehir Stadyumu inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Karaman Belediyesi ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle Kırbağı mevkisine yapılan 15 Bin Kişilik Şehir Stadyumunun 2019 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

karaman belediyesi sarıveliler iş merkezi Haberi

karaman belediyesi sarıveliler iş merkezi


Karaman’ın Sarıveliler İlçesinde Belediye, İş Merkezi ve yeni konut binası yapmaya hazırlanıyor.


İlçede Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı.

İlçenin her türlü ihtiyacını giderecek çok amaçlı, 6413 m² alan üzerine inşa edilecek, bodrum +8 kat olarak tasarlanmış olan Sarıveliler'in çehresini değiştirecek iş merkezi ve konut projesi çalışması tamamlanmış olup, proje üzerinden kat irtifakı kurularak satışa çıkartılacaktır. Konutların satışından sonra, en kısa sürede ihaleye çıkılarak Sarıveliler’e yeni iş merkezi ve konutlar kazandırılacak.


İş merkezinde 1 adet 658 m² market, 5 adet dükkan her biri 66 m² , 1 adet 100 m² toplantı salonu ile 4 adet 1+1 her biri 60 m², 20 adet 2+1...