04 / 05 / 2024

Karaman bireysel sporlar için spor kompleksi

Karaman bireysel sporlar için spor kompleksi

Karaman Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile yapılacak olan ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde çalışmalar başladı.

Karaman Spor Kompleksi Projesi'nde çalışmalar başladı!

Karaman Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile yapılacak olan ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde çalışmalar başladı.

Karaman'a spor kompleksi inşa ediliyor!

Karaman Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile yapılacak olan ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bornova Buz Sporları Salonu’nun tadilatı tamamlandı!

Bornova’daki Buz Sporları Salonu’nun tadilatı tamamlandı. Tesis bünyesindeki spor salonları 1 Eylül’den itibaren hizmete girdi. Buz pistinin açılışı ise Dünya Buz Hokeyi Federasyonu’nun son dakika talimatı nedeniyle ertelendi

Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından Konya, Mersin ve Karaman'da enerji iletim hattı için 9, 10 ve 11 Eylül 2014 tarihlerinde halk toplantısı düzenlenecek..

Buz Sporları Salonu bakım çalışmaları 1 Eylül'de tamamlanacak!

Yılda iki ay periyodik bakıma alınan Buz Sporları Salonu, 1 Eylül tarihinde sporculara ve halka yeniden hizmet vermeye başlayacak. Dünya Şampiyonası’na hazırlık açısından büyük önem taşıyan pistin bakım çalışmalarımızı da titizlikle sürdürülüyor.

Selçuk Öztürk: Konya-Karaman-Mersin Demiryolu projesinin yapımına başlandı!

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, Konya-Karaman-Mersin Demiryolu Projesi'nin yapımına başlandığını belirterek, "Bu hat Adana ve Güneydoğu'ya uzanır Irak'ın içine kadar girerse, sadece bizi değil bu illeri de uçurur" dedi.

Ataşehir'de kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi artıyor!

Ataşehir Belediyesince ilçedeki parklarda kadınlara yönelik sabah sporlarına ilgi giderek artıyor. Yüzlerce kadının katılığı ve uzman eğitmenler eşliğinde yapılan sabah sporları ile Ataşehirliler, sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Karaman'da icradan satılık 3 adet gayrimenkul: 1 milyon 792 bin 680 TL!

Karaman Merkez'de yer alan gayrimenkullerin yüzölçümleri 154 metrekare ile 10.011 metrekare arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Karaman 4. İcra Dairesi tarafından 22 Eylül 2014 günü saat 10:00 ile 10.10 arasında ihaleye çıkıyor.

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Yayla Enerji Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi için imza attı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji Kış Sporları Turizm Merkezi için imza attı.

Karaman'da sınır çalışmaları tamamlandı!

Karaman'ın il olduğu 1989 yılından beri devam etmekte olan çalışmalar kapsamında 2012 yılına kadar 88 köyde sınır çalışmaları tamamlandı. İl Özel İdaresi'ne verilen talimat doğrulusunda çalışmalar hız kazandı.

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi kesişimi imar planı askıda!

Ataşehir Karaman Çiftliği - Dereboyu Caddesi Kesişimi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Karaman bireysel sporlar için spor kompleksi Haberi

Karaman bireysel sporlar için spor kompleksi

Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan proje ile ilgili açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yürüttüğümüz ‘Bireysel Sporlar İçin Spor Kompleksi Projesi’nde çalışmalar başlamış bulunmaktadır. Proje Karaman’da spor adına büyük bir kazanımdır. Projenin üzerinde gerçekleşeceği ve bedeli yaklaşık 5 milyon lira olan arsa, belediyemiz tarafından tahsis edilmiştir. Gereken imar düzenlemeleri de yine belediyemiz tarafından yapılmıştır. 2014 yerel seçimleri sürecinde vatandaşlarımıza Karaman’da sporcu ve sporcularımızı en iyi noktalara getireceğimizi söylemiştik. Spor alanında önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımının çok küçük yaşlara kadar düştüğünün altını çizerek, “Çocuklarımızı bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor başta olmak üzere farklı sosyal donatılar oluşturuyoruz. Yapımına başlanan spor Kompleksinde, judo,...