06 / 07 / 2024

Karaman cami çöktü

Karaman cami çöktü

Karaman'da cuma namazı sırasında bir camiinin asma tavanı çöktü. Çökmeyi farkeden imam ve cemaat ise son anda kurtuldu.

TOKİ Karaman başvuru tarihleri açıklandı! Karaman'da yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeyle konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığının Karaman Merkez projesi için başvuru tarihleri açıklandı. Proje kapsamında 19 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 142 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 142 yeni konut müjdesi!

Karaman İli Merkez İlçesi Akçaşehir Beldesi 142 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 23 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 265 yeni konut!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Eyüpsultan'da dere yatağına cami mi yapılıyor?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk Mahallesi'nde iki dönümlük arazi alanında kültürel tesis ve cami yaptığını öne sürerek dava açtı.

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Karaman cami çöktü Haberi

Karaman cami çöktü

Olay, bugün Sakabaşı Mahallesi’nde bulunan Nizamiye Camii’nde cuma namazı sırasında meydana geldi. İmam Duran Sak, minberde hutbe okuduğu sırada büyük bir gürültü duydu. Bunun üzerine durumdan şüphelenen imam Sak, minberden inip, cemaatin kapı girişine doğru gelmesini sağladı. Bu sırada asma tavan tamamen çöktü. Şans, eseri ölen ve yaralanan olmadı.


EZAN OKUNURKEN TAVAN ÇATIRDAMAYA BAŞLADI


Yaşanın olayı anlatan imam Duran Sak, şunları söyledi:


”Cuma namazının sünnetini kıldıktan sonra iç ezan okunmakta iken tavan çatırdamaya başladı. Biz yıldırım düştü zannettik. İç ezan bittikten sonra ben hutbeye çıktım. Aynı çatırtı yine oldu. Cemaat semafilin altına doğru geldi. Ben de hutbeden hemen indim. Başka bir camiye gidip namazı orada mı kılalım derken, tavan kısmı olduğu gibi aşağıya indi. Cemaatte ve bende her hangi bir yara yok....