24 / 05 / 2024

karaman enerji üretima alanı kira

karaman enerji üretima alanı kira

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mekar Enerji Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaman tarafından kuruldu.

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Karaman Merkez'deki bir alan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Karaman-Ereğli'de Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Karaman ve Ereğli'de Enerji İletim Hattı için 3 ayrı acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Karaman Kırbağı ve Siyaser arsalarını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Karaman Kırbağı ve Siyaser Mahallesi arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 2 milyon 660 bin TL bedelle Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş'den geldi.

Karaman enerji üretim ve iletişim tesis alanları kiraya mı veriliyor?

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Karaman'da Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı ihalesi 7 Nisan'da!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı olarak planlanan 10 Adet arsa ihaleye çıkarılıyor.

Karaman'da 10 Enerji Üretim tesisi 25 yıllığına kiraya çıkarıldı!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Türk Telekom'un akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.

Karaman'a 2 yeni güneş santrali kurulacak!

Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. Santrali, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ kuracak...

Karaman'da 18 maden işçisini kurtarma çalışmaları sürüyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Karaman'da yer alan Ermenek'teki maden ocağında su baskını nedeniyle mahsur kalan 18 işçiyi kurtarma çalışmasının gece boyunca süreceğini belirtti.

HES ve RES ile Enerji Nakil Hatları projeleri için 9 ilde acele kamulaştırma!

Hidroelektrik ve Rüzgar Enerji Santrali ile Enerji Nakil Hatları projeleri için Antalya, Denizli, Sakarya, Erzincan, İzmir, Aydın, Hatay, Giresun ve Karaman'da Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

karaman enerji üretima alanı kira Haberi

karaman enerji üretima alanı kira

Karaman’da mülkiyeti İl Özel İdaresine ait ve imar planında enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan 10 adet arsanın ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Türkiye’de güneş enerjisi potansiyelinin en yüksek olduğu illerin başında gelen Karaman’da, yapılan incelemeler ve çalışmalarla birlikte Mevlana Kalkınma Ajansının desteğiyle mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Kocadüz mevkiinde bulunan ve 10 bin metrekarelik bir alan da kurulu gücü 500 KW gücünde güneş enerjisi santrali (GES) kurulması çalışmaları başlatılmıştı. Önümüzdeki günlerde tesis tamamlanacak olup, TEDAŞ kabulünden sonra santral enterkonnekte sisteme bağlanıp elektrik üretmeye başlayacaktır. Yürütülen çalışmalar sonrasında enerji üretimi konusunda İl Özel İdaresinin öncülüğünü yaptığı güneş enerjisi santrali projesi kapsamında, enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan arsalar bölgede yatırım yapmak isteyen firmalara yeni fırsatlar...