04 / 05 / 2024

Karaman Ermenek TOKİ

Karaman Ermenek TOKİ

Toplam 46 adet konutun kurasız şekilde satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 TL'den başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün.

Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Karaman-Ermenek projesi kapsamında yer alan 46 adet daire kurasız ve başvuru önceliğinde açık satışta. Peki, Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

O ilde 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Karaman Ermenek Belediyesi tarafından, Karaman ili, Ermenek ilçesi, Seyran Mahallesi'nde yer alan 35 arsa 99 bin 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

TOKİ Karamanlıları ev sahibi yapıyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman'daki TOKİ konut yatırımlarını inceledi. Ergün, ''TOKİ Karaman'da örnek teşkil edecek yatırımları hayata geçirdi'' diye konuştu.

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları!

Karaman Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirdiği Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi'nde sona gelindi. İşte, Karaman OSB TOKİ 2016 yeni kura sonuçları...

Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016!

428 daireden oluşan TOKİ Karaman Organize Sanayi Çalışanları Belediye Projesi için kura çekimine saatler kaldı. İşte, Karaman OSB TOKİ kura sonucu tam listesi 2016...

Karaman Ermenek TOKİ Haberi

Karaman Ermenek TOKİ

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalanı 240 aya kadar taksit imkanı ya da yüzde 15 peşinatta 144 aya kadar taksit sağlanıyor.


Peşin ödemelerin 7 bin 736 liradan başlangıç gösterdiği projede aylık taksitler 236 liradan başlangıç gösteriyor.


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede fiyatlar 64 bin 463 TL ile 150 bin 758 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün. Projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.



Satış duyurusu için