27 / 04 / 2024

karaman fuar ve kongre merkezi

karaman fuar ve kongre merkezi

Karaman’da yapımına başlanan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başlanan proje, yapısı ve fonksiyonları ile Karaman’a büyük prestij kazandıracak.

Karaman Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Karaman Belediyesi’nin önemli projelerinden olan "Fuar ve Kongre Merkezi" projesinde çalışmalar sürüyor. Çalışkan, "Çalışmaları devam eden Fuar ve Kongre Merkezi çok amaçlı organizasyonlarda kullanılabilecek özelliklere sahip olacak. " dedi.

Karaman Fuar ve Kongre Merkezi şehre prestij kazandıracak!

Karaman Belediyesi'nin önemli projelerinden birisi olan Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, şehrin önemli ihtiyaçlarından olan Fuar ve Kongre Merkezi'nin prestij kazandıracağını söyledi.

Karaman Fuar ve Kongre Merkezi'nin temeli atıldı!

Karaman Belediyesi'nin önemli projelerinden birisi olan Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalara başlandı. Elmaşehir Mahallesi'nde yapılacak olan yeni Fuar ve Kongre Merkezi 20.035 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Karaman'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satılık arsa ve tarlalar! İhalesi 25 Temmuz'da!

Karaman Merkez ve Kazımkarabekir ilçesinde yer alan 84 adet arsa, tarla, ham toprak ve müfrez arsa satışa sunuluyor. Gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor...

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

karaman fuar ve kongre merkezi Haberi

karaman fuar ve kongre merkezi

Karaman’da yapımına başlanan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatı hızla yükseliyor.


Karaman Belediyesi, Devlet Planlama Teşkilatı ve Kalkınma Bakanlığı işbirliği ile 2016 yılı içerisinde hizmete girmesi planlanan Fuar ve Kongre Merkezi 20 bin 35 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Çalışmalarına yaklaşık 6 ay önce başlanan proje, yapısı ve fonksiyonları ile Karaman’a büyük prestij kazandıracak.


Çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Karaman’ımız için büyük öneme sahip olan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Fuar ve Kongre Merkezi son derece fonksiyonel bir şekilde tasarlandı. Açık ve kapalı fuar alanları, toplantı ve seminer salonları ve çeşitli sergilerin yapılabileceği salonların bulunduğu merkezde ayrıca toplantı, konferans ve seminerler esnasında simültane (aynı anda) dil çevirilerinin yapılabileceği bir sistem bulunacak. İnşallah 2016 yılı içerisinde...