04 / 05 / 2024

Karaman Hamidiye ÖİB ihale

Karaman Hamidiye ÖİB ihale

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Hamidiye'deki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 8 Ağustos'ta gerçekleşecek..

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Karaman’da Mart'ta 186 konut satıldı!

TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Karaman’da 2021 yılı Mart ayında 186 konut satıldı...

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Karaman Bölükyazı 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Merkez 265 konut ihalesi bugün!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Karaman'a 265 yeni konut!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karaman'da Eylül ayında 275 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Eylül ayı içerisinde Karaman'da 275 konut satıldığını açıkladı. 

Karaman Hamidiye ÖİB ihale Haberi

Karaman Hamidiye ÖİB ihale

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Hamidiye'de yer alan 2 arsa satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 7 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 8 Ağustos'ta yapılacak.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:


Madde 1 - Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait tabloda ada parsel numaraları belirtilen taşınmazlardan 5017 ve 5021 nolu adalara ait 1 nolu parseller 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi gereğince KAPALI TEKLİF USULÜ ile ihale edilerek satışları yapılacaktır.

Madde 2 - İhale edilecek taşınmaz malların nitelikleri:



Madde 3 - İhale 08 Ağustos 2017 Salı günü saat 11.00’de Karaman İl Genel Meclisi İl Encümeni toplantı salonunda İl Encümenince birinci sıradan başlayarak sıraya göre yapılacaktır. (1. İstasyon Cad. Ali Şahane Mahallesi No: 19/d Karaman)

Madde 4...