28 / 04 / 2024

Karaman Havalimanı imza

Karaman Havalimanı imza

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yılın son müjdesini verdi ve Karaman Havalimanı'nın Yüksek Planlama kurulu kararı için imzaya açıldığını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

Fraport AG Türkiye’deki havalimanı yatırımlarından umutlu!

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte  Antalya Havalimanı’nın işletmesinde 20 ‘nci yılı devirmelerini toplantı ile kutladı. Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi…

Almanlar 13 yıl önce başladığı Berlin Havalimanı'nı bitiremiyor!

İstanbul Havalimanı'nın yapım sürecinde çok sayıda kara propagandaya imza atan Alman basını, yapımına 13 yıl önce başlanan Berlin-Brandenburg Havalimanı'nın 2020 yılında yapılması planlanan açılışının tehlikede olduğunu yazdı...

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

Karaman yatırımda atağa geçti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, Karaman’ın bölgenin parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Elvan, yeni havalimanı ve hızlı trenle şehrin turizmde canlanacağını söyledi.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

4 ile havalimanı geliyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Havalimanı olmayan Karaman, Yozgat ve Bayburt-Gümüşhane'ye yapacağımız havalimanlarının yapımı ihalesine yıl içinde çıkacağız" dedi.

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman Havalimanı imzaya açıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yılın son müjdesini verdi ve Karaman Havalimanı'nın Yüksek Planlama kurulu kararı için imzaya açıldığını söyledi.

Başbakan Yıldırım, 4 ulaşım projesini onayladı!

Başbakan Binali Yıldırım, Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı, Yozgat Havalimanı, Karaman Havalimanı ve Tokat Yeni Havalimanı Yapımı projelerini onayladı.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

7 yeni havalimanı daha geliyor!

Her 100 kilometrede bir havalimanı projesi kapsamında, Yozgat, Rize-Artvin, Bayburt-Gümüşhane (Salyazı), Niğde-Aksaray, Karaman, İzmir Çeşme Alaçatı ve Batı Antalya havalimanlarının yapımı planlanıyor.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Karaman Havalimanı imza Haberi

Karaman Havalimanı imza

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yılın son müjdesini verdi ve Karaman Havalimanının Yüksek Planlama kurulu kararı için imzaya açıldığını söyledi.


Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman havalimanının Ereğli, Aksaray ve bölgeye  hizmet vermek amacıyla planlandığını ve havaalanının kısa sürede yapımına başlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

YÜKSEK PLANLAMA KURULU'NDA İMZAYA AÇILDI

Karaman’a h er alanda yapılacak olan yatırımların bizatihi takipçisi olduğunu vurgulayan  Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bunlardan biri olan Karaman Havalimanı'nı nasıl ve ne şekilde tamamlayacağımızı belirlemek için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Aslan  VE bakanlık yetkilileri ile sürekli görüşüyoruz.  Bir problem yaşamak istemiyoruz ve  bunun için Karaman havaalanının  bizzat devlet tarafından doğrudan yapılmasına karar verdik. Bu çerçevede, kararı verdikten sonra Maliye Bakanlığımız, Hazine Müsteşarlığımız ve Kalkınma Bakanlığımızdan olumlu görüşler aldık. Karaman havalimanı...