29 / 04 / 2024

karaman hürriyet mahallesi yol çalışmaları

karaman hürriyet mahallesi yol çalışmaları

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ve Başakşehir Mahallesi'nde devam ediyor.

Beyoğlu Hacıhüsrev Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Hacıhüsrev Mahallesi, 1630 ada, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 14, 16 parseller ve 13, 15 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Hüseyinli Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli Mahallesi, 112 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı bugün açıldı. Peki Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı nerelerden geçecek? Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı'nın uzunluğu ne kadar? İşte Konya - Karaman Hızlı Tren Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı projesinde sona gelindi!

Merakla beklenen Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı projesiyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kısa süre sonra Konya ve Karaman'ı hızlı trenle birbirine bağlıyoruz." dedi.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Hürriyet Emlak'tan Emlak Akademisi!

Hürriyet Emlak, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliğiyle online platformda gayrimenkul danışmanlarına eğitim vereceği Emlak Akademisi'ni kurdu.

karaman hürriyet mahallesi yol çalışmaları Haberi

karaman hürriyet mahallesi yol çalışmaları

Hürriyet Mahallesi'de ki çalışmalar çok kapsamlı bir şekilde yürütülürken, 2. ve 3. Toki'nin bulunduğu Başakşehir Mahallesi'nde 30 metre genişliğinde yeni yol yapılıyor. Hürriyet Mahallesi'ııin bütün sokaklarında başlatılan çalışma çerçevesinde; bir yandan kaldırımlar yapılırken diğer yandan da deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı ile sökülerek yerine sıcak asfalt serilecek. 



Anayurt





Bu haber KGRT Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Hürriyet Mahallesinde 30 metre geıuşii&inde yeni yol^ap diyor. Hmıiyel Mahallesrıiin bütün sokaklaııııda başlatılan çalınma çerçevesinde; bir yandan kaldııımlaı yapılırken dı£er yandan da deforme olmuş eski asfalt, asfalt kazıyıcı ile sökülerek yeıine sıcak asfalt serilecek. 

Çevıe ve Şelurcdik II MürîmlU£tfndeiL başlayıp Uıgan Mahalle» "ne baklan yol da ıae ekıpleı yer tesviyesi ve kaldımrı çalışması yapıyor Önümüzdeki gtknleıde sıcak asfalt seıüeıek trafiğe açılacak yoL bölgede yalayan ve bıı güzergâhı...