16 / 05 / 2024

Karaman İhale

Karaman İhale

Karaman Merkez II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Karaman Hamidiye'de iş yeri yapım işi ihale edecek. İhale 21 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karaman 'da 324 adet iş yeri yapım işi: 60 milyon liraya!

Karaman Merkez II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Karaman'da 324 adet iş yeri yapım işi ihale edecek, ihale 31 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Karaman'da 324 adet işyeri yapım işi: 60 milyon liraya!

Karaman Merkez II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Karaman Hamidiye Mahallesi 'nde 324 adet işyeri yapım işi ihale edecek, ihale 31 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Karaman'da 1.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

T.C. Karaman 4. İcra Müdürlüğü, muhammen bedelleri toplamı 1 milyon 787 bin 775,48 TL olan üç arsayı ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 27 Ağustos 2012 Cuma günü 10:00-10:50 saatleri arasında gerçekleştirilecek

TOKİ Karaman 811 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 811 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karaman, Ulukışla, Adana arasındaki tren hattı TBMM'de!

Karaman, Ulukışla, Adana arasındaki tren hattının elektrikli hale getirilmesi için yapılan ihale meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karaman'da 22.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 3 mahallesinde yer alan 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Karaman İl Özel İdaresi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırbağı Urgan/Atayurt mevkiideki 3 arsasını ihale ile satıyor. İhale 17 Nisan'da gerçekleşecek..

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Afyonkarahisar Karaman Mahallesi'nde 15 yıllığına kiralık iş hanı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez'e bağlı Karaman Mahallesi'nde yer alan iş hanı 15 yıllığına kiraya veriliyor. İhale, 23 Kasım'da gerçekleşecek..

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

TCDD'den Kars ve Karaman'da acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi ve Karaman-Ulukışla İstasyonları Arasının Çift Hatlı Hale Getirilmesi Projesi kapsamında bazı gayrimenkulleri kamulaştırıyor.

TOKİ Karaman Kırbağı 515 konut ihalesi 17 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzasıyla hayata geçirilecek olan TOKİ Karaman Kırbağı projesinde 515 konut için hale için tarih belirlendi.

Karaman Konya yolunda düzenleme çalışmaları başladı!

Karaman-Konya yolu girişi ve Ereğli yolu girişi üzerinde bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ''Düzenlememiz ile şehrimizin her iki önemli girişi üzerinde bulunan kavşaklar, daha gösterişli ve daha anlamlı bir hale gelecek” dedi.

Karaman Mut Caddesi'ne üst geçit inşa edilecek!

Karaman Belediyesi, çalışmaları tamamlanan Mut caddesi üzerinde modern bir üst geçit inşa etmeye hazırlanıyor. Yapılacak olan üst geçit sayesinde, Siyahser ve Beyazkent Mahallelerine yaya ulaşımı daha rahat ve güvenli hale gelecek.

Karaman'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan Karaman'ı 2023 vizyonuna uygun hale getirmek için kolları sıvadı. Çalışkan Karamanda kentsel dönüşüm projeleri ile şehri hak ettiği yere getirmeyi planlıyor.

Karaman İhale Haberi

Karaman İhale


Karaman Hamidiye Mahallesi 'nde 324 adet işyeri yapım işi ihale edilecek, keşif bedeli 60 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 4 milyon 200 bin lira olarak belirlenen ihale 31 Ekim 2013 tarihinde saat 10:00 'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için