03 / 05 / 2024

Karaman İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları sürüyor

Karaman İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları sürüyor

Karaman Belediyesi’nin İmaret Caddesinde yürüttüğü kaldırım ve asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor. İmaret Caddesi’nde altyapısı ile birlikte ele alınan çalışmalarda, içme suyu ve yağmur suyu hatları değişti, kaldırımları yeniden yapıldı.

Karaman İmaret Caddesi'nde asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Karaman Belediyesi’nin İmaret Caddesinde yürüttüğü kaldırım ve asfaltlama çalışmaları tamamlanıyor. İmaret Caddesi’nde altyapısı ile birlikte ele alınan çalışmalarda, içme suyu ve yağmur suyu hatları değişti, kaldırımları yeniden yapıldı.

Türk Telekom ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman'da uyguluyor!

Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da hayata geçiren Türk Telekom Grubu ‘Akıllı KenTT’ çözümlerini diğer illerde de uygulamaya başladı.

Karaman'da Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı ihalesi 7 Nisan'da!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim Tesisleri Alanı olarak planlanan 10 Adet arsa ihaleye çıkarılıyor.

Karaman'da 10 Enerji Üretim tesisi 25 yıllığına kiraya çıkarıldı!

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Karaman'da OSB sorunu çözülüyor!

Karaman'da OSB yanındaki 4 Milyon m2’lik alan, mevcut OSB genişleme alanına ilave edilerek, arsa sorunu ortadan kalkmış olacak. *Bu arada OSB’de arsa rantının da önüne geçilecek, devir işlemleri OSB yönetimi müdahale edecek.

Karaman Akçaşehir kömür ocağının yürütmesi durduruldu!

Konya Birinci İdare Mahkemesi, Türkiye'nin tahıl ambarı Konya Karapınar havzasında kurulması planlanan 5 bin 400 megavatlık(Mw)termik santraline linyit sağlayacak olan Karaman Akçaşehir kömür ocağı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Karaman'da 15 bin kişilik stad için protokol imzalandı!

Karaman'a yapılacak olan 15 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi iç in,Belediye 57 bin metrekare alanı Gençlik ve Spor Bakanlığına bir protokol ile devretti.

Karaman Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Karaman İli Merkez ilçesi sınırları içerisinde Küçüker İnşaat Taah. Mad. Yapı Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Kalker Ocakları Ve Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artırımı projesi Halkın Katılım Toplantısı 2 Nisan'da yapılacak.

Konya-Karaman hızlı tren projesi iki aşamada gerçekleşecek!

Hükümet, Konya - Karaman hızlı treniyle Nusaybin 'den Habur 'a kadar uzanacak dev bir projenin ilk ayağını hayata geçiriyor.

Azimet Karaman kimdir?

Mimar Azimet Karaman kimdir? Mimar Azimet Karaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Azimet Karaman, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Azimet Karaman...

TOKİ Karaman'da 428 adet konut satıyor!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi çalışanları toplu konut projesi 428 adet konut ve 32 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Nisan'da saat 14:30'da yapılacak.

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

Türkiye'nin ilk entegre akıllı şehir projesi Karaman'da başladı. Proje, Türk Telekom Grubu ev sahipliğinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımıyla tanıtıldı.

Türk Telekom'un akıllı şehir projesi Karaman'da başladı!

TÜRK Telekom Grubu Türkiye’nin ilk entegre akıllı şehir projesini Karaman’da başlattı.Karaman’da trafikten sağlığa, kamu hizmetlerinden enerji tasarrufuna kadar şehrin tüm ihtiyaçları Akıllı KenTT Operasyon Merkezi’nden yönetilecek.

Karaman İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları sürüyor Haberi

Karaman İmaret Caddesinde asfaltlama çalışmaları sürüyor

Fen İşleri ekiplerince asfalt serimi gerçekleştirilen cadde, aydınlatma sistemi ve peyzaj düzenlemesinin de tamamlanmasının ardından daha modern bir hale gelecek. Her geçen gün hizmet kalitesinin daha da arttığını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, “Modern şehircilik anlayışıyla cadde düzenlemelerine devam ediyoruz. Şehrin en merkezinde bulunan 2. İstasyon, Molla Fenari, Yeni Minare, Yunus Emre ve Mehmet Bey Caddelerinin ardından şimdide İmaret Caddesini daha modern ve kullanışlı hale getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla, her zaman dile getirdiğimiz gibi 35-40 yıllık, kullanılamaz hale gelen alt yapıyı tamamen değiştiriyoruz. Kaliteli sıcak asfalt serimi ve kaldırım düzenleme çalışmaları ile en işlek caddelerimizi tamamen yeniliyoruz. Karaman’ın genelinde özverili bir şekilde hizmet veriyoruz. Tüm imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz”...