03 / 05 / 2024

karaman kırbağı ihalesi

karaman kırbağı ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Karaman Kırbağı ve Siyaser Mahallesi arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 2 milyon 660 bin TL bedelle Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret A.Ş'den geldi.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den Karaman Kâzımkarabekir'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!

TOKİ Karaman Kazımkarabekir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Karaman Kâzımkarabekir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Karaman Kazımkarabekir sosyal konut projesi... 

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı başvuruları Pazartesi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Karaman Merkez Kırbağı projesinde yer alan konutlar için başvurular 14 Mart'ta başlıyor. 

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi 11 Şubat'ta!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Kırbağı 50 bin konut kuraları çekiliyor! 

TOKİ 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen Karaman Kırbağı 811 konut için hak belirleme kuraları çekiliyor...

TOKİ Karaman 265 konut ihalesi yarın!

Karaman İli Merkez İlçesi Bölükyazı Köyü 265 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık projesinin ihalesi yapıldı.

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

karaman kırbağı ihalesi Haberi

karaman kırbağı ihalesi

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

Tarih           :   03/11/2015

Karar No    :   2015/85

Konu           :   Maliye Hazinesi adına kayıtlı Karaman/Merkez/Kırbağı

                         ve Siyaser Mahallesi Taşınmazlarının Özelleştirilmesi

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nın 08/07/2015 tarih ve 4424 sayılı yazısına istinaden;

1- Maliye Hazinesi (Hazine) adına kayıtlı Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi, 4860 ada, 1 numaralı parselde bulunan 2.784,74 m2 yüzölçümlü arsanın (Taşınmaz) “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;

“Hazine adına kayıtlı Taşınmazın 2.660.000.- (İkimilyonaltıyüzaltmışbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Enerji Madencilik Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İhale...