18 / 05 / 2024

Karaman maden faciası ne oldu

Karaman maden faciası ne oldu

TSK tarafından Zonguldak ve Kütahya'dan arama-kurtarma çalışmalarına katılacak AFAD ekiplerinin bölgeye ulaştırılması için iki askeri uçak görevlendirildi. İki jandarma komando timi de arama-kurtarma çalışmalarına destek için bölgeye gitti...

Erzincan altın madeniyle ilgili korkutan rapor: Fay hattı üzerinde, 6.5 büyüklüğünde deprem olabilir!

Erzincan İliç'te 9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasının etkileri devam ederken madenin aktif fay hattının üzerinde yer aldığı belirtildi. 

Erzincan'daki maden faciasında kritik gelişme: Altın için diri fayı 'ölü' gösterilmiş!

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Erzincan'daki maden faciasına ilişkin bir son dakika açıklaması geldi ve madenin aktif fay hattının üzerinde yer aldığına, ancak bu fayın projede ölü gösterildiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Karaman Madenşehri'nde arsa ihtiyacı çözülecek!

Karaman Madenşehri köyünün arsa ihtiyacının çözüme kavuşturulduğu müjdesini veren AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Madenşehri arsa kuralarının çekileceğini söyledi.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamyol Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sabit İnce ve Yusuf Karaman ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Soma'da madenci ailelerine konut teslimi yapıldı!

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

Soma'da ölen 301 madencinin ailesine konut teslimi yapıldı!

Maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin yakınları için Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun sahipleri, kura çekimiyle belirlendi

301 madencinin ailesi için yapılan konutlar teslim ediliyor!

301 işçinin yaşamını yitirdiği maden faciasının ardından Soma ilçesinde şehit madencilerin geride kalan aileleri için yapılan konutlar Kasım'da teslim edilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden yeni park!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. Parkın açılışı törenle yapıldı.

Soma'da 4 milyon TL'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük enerji merkezlerinden olan ve geçtiğimiz yıl yaşanan maden faciasıyla gündeme gelen Manisa’nın Soma ilçesinde, Geçlik ve spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan gençlik merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Soma gençlik merkezi inşaatı devam ediyor!

Türkiye’nin en büyük enerji merkezlerinden olan ve geçtiğimiz yıl yaşanan maden faciasıyla gündeme gelen Manisa’nın Soma ilçesinde, Geçlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan gençlik merkezinde çalışmalar devam ediyor.

Karaman maden faciası ne oldu Haberi

Karaman maden faciası ne oldu

Türk Silahlı Kuvvetleri, maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılmasına destek vermek üzere iki uçak ve helikopter görevlendirildi.


Askeri uçakların Konya'daki 3. Ana Jet Üssü'ne inmelerinin ardından AFAD ekipleri askeri helikopterle Ermenek'e sevk edilecek.


Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığınca da iki komando timi arama-kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla olay yerine sevk...