03 / 05 / 2024

karaman okul açılışları

karaman okul açılışları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Karaman 85. Yıl Milli Egemenlik İlkokulu Fatma-Musa Yazıcıoğlu Anaokulu açılış törenine katıldı. Orman, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun eğitime destek verdiğini söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Son dönemlerde konut kiralarındaki artışlar pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Kira bedelini düşük bulan ev sahipleri de kira uyarlama davası ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılır? 

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Açık öğretim sonuçları açıklandı mı? AÖL sorgulama ekranı ne zaman kullanılacak?

AÖL ikinci dönem sınavlarının 30 Nisan'da sona ermesiyle tüm adaylar sınav sonuçlarını merak etmeye başladı. Türkiye kapsamında binlerce öğrencinin katıldığı sınav sonuçları çoğu öğrenci tarafından araştırılmaya başladı. Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi açıklandı ve tüm adaylar merakla o günü bek

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020!

TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020 ve TOKİ Ağlı kura sonucu 2+1 kazananlar listesi...

karaman okul açılışları Haberi

karaman okul açılışları

Orman, açılışta yaptığı konuşmada, hayırsever iş adamı Serkan ve eşi Ayşe Yazıcıoğlu’nun bir misyon edinerek, ellerinden geldiğince eğitime destek verdiğini söyledi.


İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunamayacağını ifade eden Orman, şöyle devam etti:


"Böyle bir taraftar ve genel kurulu üyemiz olduğu içinde camiam adına gurur duyuyorum. Süleyman ağabey (Süleyman Seba) bize çocukluğumuzda şunu öğretti; 'iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz'. İyi insan olmak lazım. Ülkesini seven, birbirini seven, renklere saygı duyan, bu güzel sporu daha da güzelleştirmeye çalışan insanlar olmak lazım. Biz bu misyonla hareket ediyoruz. Karaman'da da epey Beşiktaşlı var. Sizlerden ricam, yeni neslimizin daha çok Beşiktaşlı olmasını sağlayalım."


İş adamı Serkan Yazıcıoğlu ise çocukların hem bilgi hem de güzel ahlak edinebilecekleri en önemli yerin milli eğitim yuvaları olduğunu aktardı.


Okul...