29 / 08 / 2024

karaman sarıveliler barajı ne zaman bitecek

karaman sarıveliler barajı ne zaman bitecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde temel atma törenine katıldı. Sarıveliler Anıt Alanı’nda düzenlenen törende Bakan lütfi elvan bir konuşma yaptı...

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Baraj projeleri nedeniyle 5 köy taşınıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir, Artvin'in Yusufeli ilçesinde 4 köyde yaşayan vatandaşların, baraj projeleri sebebiyle belirlenen yerlere nakledilmesine karar verildi.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Kayseri Sarımsaklı'ya mesire alanı inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sarımsaklı Barajı’nı Kayserililerin hizmetine sunmak için yeni bir proje hayata geçiriyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Sarımsaklı’yı çok güzel bir mesire alanı haline getireceklerini belirtti.

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Karaman Sarıveliler'de imar planı çalışmaları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğün ‘den Merve Boyracı, Yasin Aksoy, Konya İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nden Harun Öksüz ve Engin Kopar Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Antalya Muratpaşa'ya kültür merkezi geliyor!

Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Belediyesi ile kardeş şehir olan Muratpaşa Belediyesi, çok amaçlı Kültür Merkezi yaptırıyor. Çok amaçlı Kültür Merkezi 150 bin TL’ye malolacak.

Düzce Akçakoca'da baraj inşaatı çalışmalarının yüzde 90'ı tamamlandı!

Düzce Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyayla mevkisinde yapımı devam eden baraj inşaatı çalışmalarında, yüzde 90 seviyesine gelindiğini söyledi.

Sarıveliler'de yeni spor salonunun yer teslimi yapıldı!

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisi de Sarıveliler ilçesinde gerçekleşti.

Karaman Sarıveliler Spor Salonu'nun yer teslim işlemleri yapıldı!

Karaman'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamları sunabilmek için başlattığı spor yatırımlarına bir yenisi de Sarıveliler ilçesinde gerçekleşti.

karaman sarıveliler barajı ne zaman bitecek Haberi

karaman sarıveliler barajı ne zaman bitecek


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde temel atma törenine katıldı.


Sarıveliler Anıt Alanı’nda düzenlenen DSİ tarafından yaptırılacak tesislerin temel atma törenine, Ulaştırma, Denizclik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir, DSİ Konya 4. Bölge Müdürü Mustafa Uzun, protokol mensupları ve vatandaşlar katıldı. 


Törende konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, 2006 yılında Sarıveliler’e baraj istendiğini anımsatarak, “Ben o dönemde Devlet Planlama Teşkilatında müsteşar yardımcısıydım. Şu anki Orman ve Su İşleri Bakanımız ise DSİ genel müdürüydü. Defalarca görüştük. Ve en sonunda şu anki bakanımız Allah ondan razı olsun yatırım programına aldı. Biz de onayladık ve Sarıveliler’deki baraj çalışmalarına başladık....