15 / 05 / 2024

karaman sarıvelilere modern konutlar yapılacakmı

karaman sarıvelilere modern konutlar yapılacakmı

İlçede Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı...

Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı!

İstanbul’un en modern hastanelerinden birisi olan Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi açıldı. Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin her karesinde Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın emeği olduğunu söyledi.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Karaman'ın çehresi değişecek!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Karaman çok kısa bir süre içerisinde modern ve marka bir şehir olma yolunda önemli mesafe kat etmiş olacak" dedi.

Karaman'da kent yatırımları sürüyor!

Karaman Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Manisa Sarıgöl'ün yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Manisa Sarıgöl yollarına modern dokunuş!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçılar Mahallesini birbirine bağlayan yolda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Kars Sarıkamış kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kars’ın Sarıkamış'ta TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından dar gelirli aileler için konut yapım çalışmaları start aldı. Başkan Toksoy,” Şehitler diyarı ve turizm kenti olan ilçemiz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuşacak” dedi.

Karaman Sarıveliler'de imar planı çalışmaları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğün ‘den Merve Boyracı, Yasin Aksoy, Konya İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nden Harun Öksüz ve Engin Kopar Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

karaman sarıvelilere modern konutlar yapılacakmı Haberi

karaman sarıvelilere modern konutlar yapılacakmı


Karaman’ın Sarıveliler İlçesinde Belediye, İş Merkezi ve yeni konut binası yapmaya hazırlanıyor.


İlçede Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı.

İlçenin her türlü ihtiyacını giderecek çok amaçlı, 6413 m² alan üzerine inşa edilecek, bodrum +8 kat olarak tasarlanmış olan Sarıveliler'in çehresini değiştirecek iş merkezi ve konut projesi çalışması tamamlanmış olup, proje üzerinden kat irtifakı kurularak satışa çıkartılacaktır. Konutların satışından sonra, en kısa sürede ihaleye çıkılarak Sarıveliler’e yeni iş merkezi ve konutlar kazandırılacak.


İş merkezinde 1 adet 658 m² market, 5 adet dükkan her biri 66 m² , 1 adet 100 m² toplantı salonu ile 4 adet 1+1 her biri 60 m², 20 adet 2+1...