30 / 04 / 2024

karaman sosyal tesisi son durum

karaman sosyal tesisi son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

Pamukkale Aktepe Sosyal Tesisi inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından Aktepe Mahallesi'nde inşa edilen Aktepe Sosyal Tesisi'nin inşaatının Haziran ayının sonunda tamamlanması bekleniyor.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Şahinbey 23 Nisan Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyemiz yapımı devam eden 23 Nisan Mahallesi’ne yaptırdığı 23 Nisan Sosyal Tesisi’ni kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine açacak.

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

karaman sosyal tesisi son durum Haberi

karaman sosyal tesisi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan ve 10 Aralık 2019 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinin yer teslimi 07 Ocak'ta yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmaların büyük bir titizlikle sürdüğünü dile getiren Başkan Yüce, “4 bin 400 metrekaresi sert zemin ve 14 bin 600 metrekaresi yeşil alan olarak projelendirilen park, tamamlandığı zaman toplamda 19 bin metrekarelik alanda vatandaşımızın hizmetine sunulacak” dedi.

19 bin metrekarelik Park


Günün modern şartlarına uygun ve yeşil alanın ön plana çıkarıldığı bir projeyi hayata geçirecek olduklarını dile getiren Başkan Yüce “12 parça doğal ahşap çocuk oyun gurubu, sokak oyun alanı, basketbol sahası, 470 metre yürüyüş yolu, 18 adet piknik ünitesi, 18 adet bank, 1 adet...