15 / 05 / 2024

karaman toki inşaat yapım işi

karaman toki inşaat yapım işi

Karaman Doğukışla 1. Etap 450 Adet Konut, Alışveriş Merkezi, Restoran, Sosyal Tesis Ve Kapalı Otopark İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü bugün ihaleye sunulacak...

TOKİ Karaman Doğukışla 450 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Karaman Doğukışla 1. Etap 450 Adet Konut, Alışveriş Merkezi, Restoran, Sosyal Tesis Ve Kapalı Otopark İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü yarın yapılacak...

TOKİ Karaman Doğukışla 450 adet konut yapım işi ihalesi 30 Eylül'de!

Karaman Doğukışla 1. Etap 450 Adet Konut, Alışveriş Merkezi, Restoran, Sosyal Tesis Ve Kapalı Otopark İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Karaman Ayrancı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Karaman İli Ayrancı Belediye Başkanlığı, Karaman Ayrancı'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Karaman'da 11.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman Ayrancı Belediye Başkanlığı Karaman ili, Ayrancı ilçesi, Dede Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ayrancı Belediyesine ait arsa üzerinde 11 milyon 150 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

TOKİ Karaman Kırbağı projesinin inşaatı tamamlandı!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 515 konutluk TOKİ projesini inceledi. 

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Karaman Elit İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Elit İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Karaman ve Tahir Alkan ortaklığında kuruldu.

Karaman'da 24 derslikli okul inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında, yapılan protokollerle belediyeye devri gerçekleştirilen ve Anafartalar Ortaokulu yerine yapılması kararlaştırılan okul inşaatına başladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman’da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Elmaşehir Mahallesi’nde bulunan Karaman Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi inşaatındaki iskele, henüz bilinmeyen nedenle çöktü. İskelenin çökmesi sonucu, 1 işçi öldü, 2 işçi de yaralandı.

TOKİ Karaman 500 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli bir adet 500 kişilik yurt inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

karaman toki inşaat yapım işi Haberi

karaman toki inşaat yapım işi

Karaman Doğukışla Vadisi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi 1. Etap 450 Adet Konut, Alışveriş Merkezi, Restoran, Sosyal Tesis Ve Kapalı Otopark İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale bugün ihale düzenlenecek.



İhalenin yapılacagı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA



Detaylı bilgi için