07 / 05 / 2024

karaman yunuskent mahallesi gençlik merkezi inşaatı

karaman yunuskent mahallesi gençlik merkezi inşaatı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde gençlik merkezlerinin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan yeni gençlik merkezi inşaatı Karaman Yunuskent Mahallesi' nde de hızla yükseliyor...

Karaman'da 27 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Karaman İcra Dairesi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Hisar Mahallesi, 4710 ada 2 parselde kayıtlı fabrika ve müştemilatını 26 milyon 979 bin 804 TL'te satıyor...

Karaman Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Aktekke Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Millet Bahçesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30da yapılacak.

TOKİ Karaman 811 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 811 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 156 konut ihalesi bugün!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman 364 konut ihalesi yarın!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 364 Adet Konut , 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaman'da malzeme karşılığında yıkım ihalesi!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karaman Merkez Dereköy Mahallesi'nde yer alan yapılar için yıkım ihalesi düzenliyor.

TOKİ Karaman 364 konut ve 8 dükkan ihalesi 18 Şubat'ta!

TOKİ'nin Karaman İli, Merkez İlçesi, Kırbağı Mahallesi 364 Adet Konut , 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Şubat'ta...

Karaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi Müdürlüğü, Karaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler, Kırbağı ve Abbas Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri toplam 6 milyon 478 bin 184 TL'ye icradan satışa çıkardı...

TOKİ Karaman 75 konut ihalesi bugün!

TOKİ Karaman İli, Karaman İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Karaman Başyayla TOKİ 75 konut ihalesi 20 Haziran'da!

Karaman İli, Başyayla İlçesi, Başköy Mahallesi 75 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Haziran'da saat 14:30'da yapılacak.

karaman yunuskent mahallesi gençlik merkezi inşaatı Haberi

karaman yunuskent mahallesi gençlik merkezi inşaatı


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde gençlik merkezlerinin fiziksel koşullarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan yeni gençlik merkezi inşaatı Karaman’da da hızla yükseliyor.


Yunuskent Mahallesine yapılan ve gençlerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan merkez, şehir için son derece önemli bir yatırım olarak göze çarpıyor. Yeni yapılan Gençlik Merkezi'nin birçok branşta açılacak ücretsiz kurslarda gençlere hizmet verecek. Merkez sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençle hizmet verecek.




Maraş...