25 / 05 / 2024

Karamanda 25 yıllığına kiralık arsa

Karamanda 25 yıllığına kiralık arsa

Mülkiyeti Karaman İl Özel İdaresine ait ve imar planında Enerji Üretim ve İletim tesisleri alanı Olarak planlanan 10 adet arsa İhaleye çıkarılıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Belediyeden turistik yerde 25 yıllığına kiralık mağaza! Sakın kaçırmayın!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Merkez Uçhisar Kasabası'nda yer alan turistik amaçlı mağazayı 25 yıllığına kiraya verecek.

İBB’den Yeşilay’a 25 yıllık bedelsiz bina tahsisi!

Yeşilay’a İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki bir bina, bağımlılıkla mücadele merkezi olarak kullanılmak üzere AKP grubunun oyları ile 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildi...

Fethiye'deki 6 arsa 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 6 arsa 25 yıllığına ihale ile kiraya veriliyor...

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Ordu Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye 25 yıllığına kiralık bina!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şarkiye Mahallesi'nde 955 metrekarelik arsa üzerindeki tek katlı binayı kiraya veriyor. 25 yıllığına kiralanacak binanın bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi.

Çanakkale'de 25 yıllığına kiralık feribot terminali ihalesi!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni, Çanakkale Gelibolu'da 25 yıllığına feribot terminali yapım ve işletme belgesi alarak işletme işini ihale edecek. İhalesi 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Caner Erkin 25 yıllığına kiraladığı tarihi binada tadilat başlattı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı. İşte o tarihi bina...

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'da bulunan 88 odalı termal oteli 15 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 25 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek.

Cedit Valide Sultan Vakfı 25 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Fatih’te Kargir 1. Vakıf Hanı niteliğindeki Cedit Valide Sultan Vakıf Binası 7 Temmuz 2015 günü saat 14:30'da restorasyon-onarım karşılığı 25 yıllığına kiraya verilecek.

Karamanda 25 yıllığına kiralık arsa Haberi

Karamanda 25 yıllığına kiralık arsa

Türkiye'de güneş enerjisi potansiyelinin en yüksek olduğu illerin başında gelen İlimizde, yapılan incelemeler ve çalışmalarla birlikte Mevlana Kalkınma Ajansının desteğiyle mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Kocadüz Mevkiinde bulunan ve 10.000 metrekarelik bir alan da kurulu gücü 500 KW gücünde güneş enerjisi santrali (GES) kurulması çalışmaları başlatılmıştı. Önümüzdeki günlerde tesis tamamlanacak olup, TED AŞ kabulünden sonra santral enterkonnekte sisteme bağlanıp elektrik üretmeye başlayacaktır. 



Yürütülen çalışmalar sonrasında enerji üretimi konusunda İl Özel İdaresinin öncülüğünü yaptığı güneş enerjisi santrali projesi kapsamında, enerji üretim ve iletim tesisleri alanı olarak planlanan arsalar bölgede yatırım yapmak isteyen firmalara yeni fırsatlar sunacak. Bölgede yatırım yapmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler şartların haiz olması durumunda enerji santrallerinin kurulacağı arsaları 25 yıllığına kiralayabilecek. 



Lisanslı ve lisansız güneş enerji santrali projeleri...