14 / 05 / 2024

karamanda binalar hızla yükseliyor

karamanda binalar hızla yükseliyor

Karaman'da binalar hızla yükselmeye devam ediyor. Kent merkezinde nüfusu barındıran konutların azalmasıyla Karaman'da artık şehirdeki yaşam alanları, merkezin biraz dışında yapılaşıyor.

Malatya'da deprem konutları hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta maydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan binalar hızla yükseliyor.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Kayseri Hacılar bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Hacılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 1. etapta yer alan 200 dairede inşaat sürüyor. 

Konut satışları hızla artıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, inşaat sektörünün ülkemize ciddi istihdam sağladığını belirterek yatırımların ve konut satışlarının hızla arttığını açıkladı. 

Blueground New York pazarında hızla büyüyor!

1 ay ve üzeri süreli konaklama ihtiyacı içerisindeki kişiler için otel konforunda ev yaşamı sağlayan Blueground, New York pazarında hızla büyüyor.

Körfez Geçiş Projesi hızla hayata geçirilmeli!

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş, Körfez Geçiş Projesi'nin hızla hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

İskenderun TOKİ Konutları hızla yükseliyor!

TOKİ tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesinde inşa edilen bin 55 konutluk projede çalışmalar hızla devam ediyor.

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

Çevreci çatılar hızla yayılıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Adil Baştanoğlu yaptığı açıklamada Çevre Haftası'nda çevreci çatıların hızla yayıldığını açıkladı

Arabuluculuk Merkezleri hızla açılıyor!

başta iş ve işveren arasındaki sorunlar olmak üzere hukuki uyuşmazlıkların mahkemeye yansımadan son bulmasına olanak tanıyan Arabuluculuk Merkezleri hızla açılmaya başladı.

Kartepe teleferik projesi hızla ilerliyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in projelerinden biri olan Teleferik Projesi'ne ait çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin imar çalışmalarında önemli bir aşamaya gelindi.

karamanda binalar hızla yükseliyor Haberi

karamanda binalar hızla yükseliyor

Kent merkezinde nüfusu barındıran konutların azalmasıyla Karaman'da artık şehirdeki yaşam alanları, merkezin biraz dışında yapılaşıyor. Sümer ve Yenişehir Mahallelerindeki araziler artık, çok katlı binaların yapımında kullanılıyor. İnşaat çalışmaları ile binalar hızla yükselmesi de her gören vatandaşın dikkatini çekiyor. Modem ve süslemeli binalar gerek yalıtım gerekse odalardaki dekor yapımları ile ilgi topluyor. Karaman'da konutlaşmada sıkışan dar yaşam alanlarının merkez dışında imara açılmasıyla inşaat sektörü de bu alanlara yoğunlaşıyor. Yeni binalar, yalıtım, oto park ve site halinde güvenlik sistemleri ile de dikkat çekiyor. Konut fiyatları da vatandaşın bütçesine göre değişkenlik gösteriyor. 


Yeni...