27 / 04 / 2024

Karamanlı toki

Karamanlı toki

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

Karamanlı TOKİ kura çekimi 2021!

Karamanlı TOKİ kura çekimi 2021 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Karamanlı TOKİ kura çekimi 2021 ne zaman? İşte Burdur Karamanlı TOKİ detayları...

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Karamanlı başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Karamanlı projesinde yer alan 22 adet konut için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Burdur Karamanlı orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 16 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Burdur Karamanlı kura sonuçları isim listesi detayları!

TOKİ Burdur Karamanlı kura sonuçları isim listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Burdur Karamanlı kura sonuçları isim listesi detayları de proje bilgileri...

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesi için başvurular 1 Haziran 2021 tarihinde başlıyor.

Burdur Karamanlı'da 3. etap TOKİ inşaatı başladı! 

Burdur'un Karamanlı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen toplu konut yapımı için çalışmalar başladı.

TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap 115 konut ihalesi yarın!

Burdur İli Karamanlı İlçesi 3 Etap 115 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Karamanlı 115 konut ihalesi 4 Eylül'de!

Burdur İli, Karamanlı İlçesi 3. Etap 115 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap kura sonuçları 04.06.2020 isim listesi!

TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap kura sonuçları 04.06.2020 isim listesi haberimzide yer alıyor. İşte TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap kura sonuçları 04.06.2020 isim listesi ve TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Burdur Karamanlı 3. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı 3. Etap projesinde yer alan 109 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Karamanlı 385 konut ihalesi bugün!

Burdur Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Karamanlı toki Haberi

Karamanlı toki

Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. 2015 Yılı Toki Konutları Başvuruları Karamanlı'da başladı. Karamanlı Belediyesi'nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu. 


Başvuruların yapılabileceği Karamanlı'daki Toki konutlarının 3 farklı alana yapılması planlanıyor. Bunlar; Kara Yolları Hizmet Binası İle Karamanlı Kaymakamlık Lojmanı arasındaki alan (Yüksek Okul Alanı Olarak Bilinen Alan), Karamanlı Belediye İtfaiye Hizmet Binası ile Taş Kırma Tesisinin olduğu alan ve Dereköy Yolu Kenarı'ndaki İmar Planı'nda TOKİ Alanı olarak görünen alan. 

Sitede, ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden bilgi alabilecekleri açıklandı. 


Burdur...