29 / 04 / 2024

Karamürsel Kent Meydanı inşaat çalışmaları

Karamürsel Kent Meydanı inşaat çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Temel kazı çalışmaları yapılan proje alanında toplam 25 bin metreküp hafriyat çıkarıldı.

Kocaeli Karamürsel’e modern belediye binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ilçesine yeni ve modern bir belediye binası ve kent meydanı kazandırıldı.

Karamürsel modern belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir belediye binası ve kent meydanı inşa ediyor. Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak yapı; ferah ortamı ve D-130 Karayolu’nun kenarında ulaşım kolaylığıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli Karamürsel'e 3 milyonluk spor salonu!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan spor salonu ve kent meydanında bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

Karamürsel Merkezkent Konutları'nda 44 konut satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kent Konut’un 2010 yılında tamamladığı Karamürsel Kayacık Mahallesi’ndeki son 44 daireyi ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Karamürsel belediye binasında son dokunuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen yeni belediye binası ve kent meydanı inşaatında sona gelindi. Üç bloktan oluşan yapı büyük oranda tamamlandı.

Karamürsel yeni belediye binasına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel’de inşa edilen modern belediye binası ve kent meydanı inşaatı devam ediyor. Karamürsel Otogarı karşısında D-130 Karayolu’nun kenarında yapılan bina Karamürsel Belediyesi’nin yeni hizmet binası olacak.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Karamürsel Kent Meydanı çalışmaları hızlandı!

Karamürsel’de kent meydanı projesi devam ediyor. 5 bin metrekare arsa, 18 bin 355 metrekare toplam inşaat alanlı kent meydanı projesi tamamlandıktan sonra ilçe estetik bir görünüme kavuşacak.

Karamürsel'de kent estetiği projesi tamamlandı!

Karamürsel Belediyesi Kent Estetiği projesi kapsamında D-130 güzergahındaki binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ardından Gazanfer Bilge, Atatürk ve İnönü caddelerinde de çalışmalar yaparak projeyi tamamladı

Karamürsel Kent Estetiği Projesi tamamlandı!

Karamürsel Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Estetiği Projesi kapsamında D-130 güzergahı üzerinde yapılan çalışmalar bir süre önce tamamlanmıştı. Yapılan restorasyon çalışmalarının ardından Karamürsel, daha estetik bir görünüme kavuştu.

İhsaniye Kent Meydanı projesi tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan İhsaniye Kent Meydanı Projesi, artık kendisini gösteriyor. İhsaniye’nin ünlü elması da, görsel anlamda meydanı süslüyor.

Kocaeli Karamürsel'de belediye binası hızla yükseliyor!

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Karamürsel’in Kent Meydanı şekilleniyor!

Büyükşehir’in Karamürsel’de inşa ettiği kent meydanı ve belediye binası hızla yükseliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de modern bir kent meydanı kazandırma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Karamürsel Kent Meydanı inşaat çalışmaları Haberi

Karamürsel Kent Meydanı inşaat çalışmaları

Alanda toplam 344 fore kazık çakıldı. Kazı ve hafriyat uygulamalarının ardından projenin temel çalışmalarına başlanacak.




5 BİN METREKARE AÇIK ALAN


Proje kapsamında mevcut belediye hizmet binası ve çevresindeki yapılar yıkılarak Karamürsel’e modern bir kent meydanı kazandırılıyor. Projede meydan olarak kullanılacak 5 bin metrekare açık alan yer alacak. 2 bodrum zemin ve 2 kattan oluşacak yeni hizmet binasının bodrum katı 270 araç kapasiteli otopark olarak hizmet verecek.




SOSYAL ALANLAR BULUNACAK


Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları dükkânlar sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak. 1. katı başkanlık makam odası, çalışma ofisleri olacak yapının, ikinci katı arşiv ve çalışma ofisleri şeklinde planlandı. Kenet çatı sistemi şeklinde tasarlanan bina dış cephesinde, traverten kaplama ve giydirme cephe uygulanacak.

Kocaeli Büyükşehir...