03 / 05 / 2024

Karamürsel Merkez Kent Konutları satılık daire

Karamürsel Merkez Kent Konutları satılık daire

Büyükşehir'in prim borçları karşılığında SGK'ye verilen 102 daire için 10 ay devam eden satış ihalesinde sadece 27 daire satıldı. Kalan 75 daire için yeniden satış kararı verilmesi bekleniyor SGK tarafından satışa çıkartılan dairelerden 27 adedi satıldı.

SGK'dan Kocaeli'de 10 milyon TL'ye 102 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli'deki Karamürsel Merkez Kent Konutları ve İzmit Gündoğdu Konutları'nda bulunan gayrimenkullerin 102'sini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 39 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Duha Kent Yapı Denetim Limited Şirketi’nin merkez nakli Bayrampaşa’da yapıldı.

SGK'dan Kocaeli'de satılık 17 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli ili, Karamürsel ve İzmit ilçelerinde yer alan 17 gayrimenkulü satıyor...

Kocaeli'de ağır hasarlı bina kalmayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Karamürsel'de hasarlı binaların yıkımını inceledi.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kocaeli'deki Çıpalı Konak restore ediliyor!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Karamürsel Merkez Kent Konutları satılık daire Haberi

Karamürsel Merkez Kent Konutları satılık daire

Büyükşehir'in prim borçları karşılığında SGK'ye verilen 102 daire için 10 ay devam eden satış ihalesinde sadece 27 daire satıldı. Kalan 75 daire için yeniden satış kararı verilmesi bekleniyor SGK tarafından satışa çıkartılan dairelerden 27 adedi satıldı. 



KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nin prim borçları karşılığında SGK'ya devrettiği 102 daire SGK Genel Müdürlüğü tarafından 14 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkartıldı. 25 Aralık 2015 tarihinde biten satış sürecinin ardından 27 daire satıldı. 10 aylık ihale sürecinde satılan 27 dairenin dışında kalan 75 daire için SGK Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Müdürlüğü'nün yeniden satış kararı vermesi bekleniyor. 


27 DAİRE SATILDI 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ve İzmit'ten toplam 102 dairenin prim borçlan karşılığında SGK'ya devredilmesinin ardından İzmit Gündoğdu'da 11, Karamürsel'de 91 daire, 14 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkartıldı. Bu...