21 / 05 / 2024

Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatı ne zaman bitecek

Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatı ne zaman bitecek

Kocaeli Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatının fiziki yapımının yüzde 63’ü tamamlandı. Proje ile yılda 980 bin TL gelir sağlanması bekleniyor.

Kocaeli Karamürsel'deki 25 bin TL'ye kiralık ev şaşırttı: 'Mağramsı bir ev!'

2022'de ev kiraları için getirilen yüzde 25 zam sınırı, kimi ev sahiplerini mağdur ederken; evini yeni kiraya verecekler fahiş rakamlarla dudak uçuklatıyor. Kocaeli Karamürsel'deki bir ev sosyal medyada gündem oldu. İşte o ev ve gelen yorumlar...

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'de sit alanına gölet yapılması TBMM gündeminde!

Niğde Kayırlı köyündeki peri bacalarının yer aldığı sit alanına gölet yapılmasına izin verilme sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karamürsel'de riskli bölgelerde alınması gereken önlemler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde heyelan riski olan yerlerde alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Karamürsel yüzme havuzunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel yüzme havuzunun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel itfaiye müfreze binası tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel itfaiye müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Başakkent Gölet satış ofisi!

Başakkent Gölet satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ  ortaklığında yükselen projede toplamda 894 adet daire yer alacak. 

Karamürsel Ereğli’deki iki yapı restore edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Ereğli'de yer alan iki adet tarihi yapı restore edecek.

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması TBMM gündeminde!

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatı ne zaman bitecek

Kocaeli Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatının fiziki yapımının yüzde 63’ü tamamlandı. Proje ile yılda 980 bin TL gelir sağlanması bekleniyor.


Devlet Su İşleri 1. (Bursa) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde yer alan ve sulama maksatlı yapılan Kocaeli Karamürsel Tepeköy Göleti inşaatının fiziki yapımı yüzde 63 seviyesine ulaştı. Projenin tamamlanması ile yılda 980 bin TL gelir artışı elde edilmesi beklenen, Kocagöl deresi üzerinde yer alan bin 110 dekar zirai arazinin sulanması hedefleniyor.


Proje ile Kocaeli Karamürsel Tepeköy Göleti Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Tepeköy köyünün 2 kilometre güneyinde Kocagöl deresi üzerinde yer alan bin 110 dekar zirai arazinin sulanması hedefleniyor. 11 Nisan 2014 tarihinde sözleşmesi imzalanan ve 18 Nisan 2014’te yapımına başlanan Kocaeli Karamürsel Tepeköy Göleti’nde gövde ile ilgili imalatlar tamamlandı. Gövde ve rezervuarın...