16 / 05 / 2024

Karan Gayrimenkul kimin

Karan Gayrimenkul kimin

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

Değer artış kazancı vergisi 1. taksiti 2017!

2016 yılında taşınmaz malını elden çıkaran gayrimenkul sahipleri, 2017 yılında değer artış kazancı vergisi mükellefi olabiliyor. Değer artış kazancı vergisi 1. taksiti 2017 ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor..

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Çin, gayrimenkul sektörüne sağladığı desteği artırdı!

Çin, ilk kez konut alacak kişilerin yapması gereken minimum ödeme miktarını düşürme karan aldı. Çin böylece gayrimenkul piyasasına sağladığı desteği artırmış oldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

24 Gayrimenkul 10 yılda 10 bin konut üretmeyi hedefliyor!

24 Gayrimenkul, İstanbul'da 100 milyon lira yatırım değerine sahip iki projeye başlıyor. Halkalı'daki İstasyon 24 ve Basın Ekspres Yolu'ndaki Airport 24 projelerini satışa çıkaran 24 Gayrimenkul, önümüzdeki 10 yıl için projelerini de hazırlıyor

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Gayrimenkulü sattım vergi ödemem gerekir mi?

Taşınmaz malını elden çıkaran kimselerin ödemeleri gereken sorumlulukları arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Peki, gayrimenkulü sattım vergi ödemem gerekir mi diyorsanız işte yanıtı...

Değer artış kazancı vergisi son ödeme günü 31 Temmuz!

Taşınmaz malını iktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkaran gayrimenkul sahiplerinin değer artış kazancı vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, değer artış kazancı vergisi son ödeme günü ne zaman?

Mayıs ayında 4.5 milyar liralık yeni gayrimenkul satışa çıkacak!

Nisan boyunca yatırım değeri 3.5 milyar lirayı geçen projeleri vitrine çıkaran gayrimenkul şirketleri, mayısta 10 bin yeni konutu satışa sunacak. Bir ay içinde tanıtılacak konut projelerinin yatırım bedeli 4.5 milyar lira.

Karan Gayrimenkul kimin Haberi

Karan Gayrimenkul kimin

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A- Danışmanlık 1- Yurt içi ve yurt dışı yapılmış ve/veya yapılacak olan inşaat projelerinin danışmanlığını yapmak, nihai tüketiciye pazarlama iş ve işlemlerini yapmak, nihai ve/veya aracı müşteriler ile proje sahiplerinin arasındaki denetim hizmetlerini vermek, projelerin sağlıklı yürümesi için satış ve/veya kiralama faaliyetlerini yürütür. Yapılmış projelerin bina yönetimi, site yönetimi ve/veya benzeri tüm yönetim danışmanlık hizmetlerini yürütür. Bu konularla alakalı tüzel ve/veya gerçek kişilere vasıflı ve vasıfsız personel çalıştırabilir, tahsis edebilir, her türlü ekip ve ekipmanı satın alır, kiralar, satabilir ve kiraya verebilir. Konusu ile ilgili kurum ve kuruluşlardan...