22 / 05 / 2024

Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası

Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Karanfil Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek!

Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin TL destek verdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Al Gazi Group’tan koronavirüsle mücadeleye 1 milyon TL'lik destek! 

Al Gazi Group, koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon TL destek verdi...

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği'nin Türkiye Temsilcisi oldu!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı. 

Hanwha Group Irak'ta 2.12 milyon dolarlık proje kazandı!

Hanvvha Engineering & Constructjon Gorp ile Irak Milli Yatırım Kurumu arasında 2,12 milyar dolarlık anlaşmanın imzalandığı ifade edildi. GÜNEY Kore'li Hanwha Group'un inşaat ve mühendislik kolu Irak'ta 2,12 milyar dolarlık proje kazandığı bildirildi.

Milli Emlak Kahramanmaraş'ta 12 adet arsa kiraya verilecek

Kahramanmaraş Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, 12 adet taşınmazı 49 yıllığına kiraya verecek

32 Group ve İnanlar İnşaat Kartal'da konut yapacak!

Daha önce Keleşoğlu Grubu ile ortaklık yapan New York merkezli inşaat yatırım firması 32 Group, ikinci ortaklığını İnanlar İnşaat ile yaptı

Sezgin Group, bu yıl 20 mağaza açacak!

So Chic, Fix Silver ve Moj markalarıyla birçok alışveriş merkezinde (AVM) mağazası bulunan Sezgin Group, yeni mağazalar açacak

Milli Emlak bünyesinde 4 daire başkanlığı kurulacak

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü bünyesinde 4 adet daire başkanlığı kurulacak

 

Senas Group Gebze'de lojistik merkezi inşa ediyor

Senas Group, yatırım bedeli arsa maliyeti hariç 30 milyon dolar olan yeni bir lojistik merkezinin temellerini atıyor

 

Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası Haberi

Karanfil Group Milli Dayanışma Kampanyası


Lojistikten inşaata, gıdadan sağlığa kadar 16 farklı sektörde hizmet veren Libya, Afrika ve Orta Doğu ile ticari faaliyetlerde bulunan Karanfil Group, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin lira destek verdi.

Karanfil Group tarafından yapılan açıklamaya göre, Karanfil Group, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik alınan tedbirler dahilinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek sundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 500 bin liralık bağışta bulunan Karanfil Group, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma Hastanesi ile Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne ise 56 bin adet üç katlı ameliyat maskesi de gönderdi.  

- "Desteklerimize devam edeceğiz" 

Açıklamada görüşleri yer alan Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı...