02 / 05 / 2024

Karanfil Sokak çalışmaları ne kadar sürede bitti

Karanfil Sokak çalışmaları ne kadar sürede bitti

Yapımına başlanırken 3 ayda bitirileceği belirtilen Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları Fen İşleri Ekipleri’nin üstün performansıyla 2 ay gibi kısa sürede tamamlandı. Alt yapısı tamamen yenilenen Karanfil Sokak'ın üst yapısı baştan aşağı değişti.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Erzurum'da cephe iyileştirme çalışmaları yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sokak ve cephe iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, 'Sokaklarda ve caddelerde öylesine estetik çalışmalar yaptık ki; buna o sokak ve caddelerin sakinleri bile şaşırdı' dedi.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Afyon'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Afyonkarahisar merkez kentsel sit alanı içerisinde kalan yerlerde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Silivri Yemeniciler Sokak'ta düzenleme çalışmaları başlıyor!

Yemeniciler Sokak esnafıyla bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili esnafla görüş alışverişinde bulundu.

Manisa'daki sokak sağlıklaştırma çalışmalarında 2. etap başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Anafartalar Mahallesi ile Çarşı Bulvarı arasındaki 9 ada 130 parselde yürütülen sokak sağlıklaştırma çalışmalarının 2’nci etabı gerçekleştiriliyor.

Ödemiş Taşpazar'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Birgi'de Taşpazar sokak sağlıklaştırması çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bölgenin yeniden ayağa kaldırılacağını söyledi.

Samsun'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacınabi Mahallesi Özgir Sokak’ta devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ödemiş Birgi'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Ödemiş Belediyesi kentin tarihi ve doğa güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyguladığı Birgi Taşpazarı sokak sağlıklaştırma çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi Seferpaşa ve Düğmeci mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladı.

Gaziantep'teki sokak sağlıklaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tarihi Seferpaşa ve Düğmeci mahallelerinde sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamladı.

Karanfil Sokak çalışmaları ne kadar sürede bitti Haberi

Karanfil Sokak çalışmaları ne kadar sürede bitti

Geçtiğimiz Ekim ayında yapımına başlanan Karanfil Sokak düzenleme çalışmaları 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Görünen yüzü kadar görünmeyen yönleriyle de değişen sokağın yağmur suyu, doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve telefon hatları da tamamıyla elden geçirildi.  Esnafın oylaması ile modeli belirlenen sokak geniş kaldırım ve tek araç geçişli oldu. 


Daha önce yolu kaldırım taşı olan sokak asfaltlanarak artık sürücülere daha konforlu bir sürüş sağlıyor. Eski halinden eser kalmayan sokak yeni haliyle hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldürüyor.


Pendik...