28 / 04 / 2024

karapınar şehir konağı açıldı mı

karapınar şehir konağı açıldı mı

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Konya İli Karapınar ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a hükümet konağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar'da hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Karapınar'da 603 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Kasım'da yapılacak.

Konya Karapınar'da acele kamulaştırma kararı!

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı kapsamında bulunan alanın acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi bugün Karapınar Belediyesi Yeni Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kura çekilişi sonrasında 300 daire sahiplerini bulacak. Projeye toplam 1.900 başvuru geldi...

Konya Karapınar kura sonucu 11.05.2019!

TOKİ Konya Karapınar Belediye Projesi 300 daireden oluşuyor. Projedeki daireler kura çekilişi sonrasında sahiplerine kavuşuyor. İşte Konya Karapınar kura sonucu 11.05.2019...

Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesindeki 300 konuta 1.703 talep geldi. Projedeki kura çekilişi ile dar ve orta gelirli aileler ev sahibi oluyor. İşte Konya Karapınar TOKİ kura sonucu 2019...

TOKİ Konya Karapınar kura sonuçları!

TOKİ Konya Karapınar 2019 projesinde talep toplanan 300 konuta 1.703 adet başvuru geldi. 300 aile yapılan kura çekilişi ile evlerine kavuşuyor. İşte TOKİ Konya Karapınar kura sonuçları...

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın!

TOKİ Konya Karapınar kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede talep toplanan 300 adet daireye toplam 1.900 adet başvuru geldi. Daireler alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkarıldı...

TOKİ Konya Karapınar 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Karapınar 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

karapınar şehir konağı açıldı mı Haberi

karapınar şehir konağı açıldı mı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


HEP BİRLİKTE ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, törende yaptığı konuşmada bugüne kadar Karapınar’a 60 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyerek “Belediyecilik, hep ileriye götürmek ve hep daha iyi şeyler yapmaktır. Bizler de Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bu başarısını daha ileriye taşımak için Selçuklu’da edindiğimiz tecrübeyi Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısı ve gençliğin enerjisini birleştirerek tüm şehrimize hizmet etmek için hep birlikte gayret edeceğiz” diye konuştu.

24 HAZİRAN YENİ TÜRKİYE’NİN KAPISINI AÇACAK

Ülke olarak çok önemli bir seçimin arefesinde olduklarını, bugüne kadar olduğu gibi 24 Haziran’da da Karapınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye en yüksek oyu vereceğine inandığını söyleyen Başkan Altay, “Sayın Cumhurbaşkanımız...