05 / 05 / 2024

Karapürçek asfalt çalışmaları

Karapürçek asfalt çalışmaları

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir hizmet sınırlarına yeni katılan mahallerimizin yol ve su gibi birincil ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalışıyoruz.

Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay'da 7 kilometre asfaltlanıyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

Sakarya Karapürçek'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde, yaklaşık 7 kilometrelik güzergahı asfaltlıyoruz” dedi.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

İzmir'de ikinci havalimanı yapılması için yürütülen çalışmalar mecliste!

İzmir'in kuzey bölgelerinin ihtiyacına yönelik olarak ikinci bir havalimanı yapılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de deprem sonrası yürütülen çalışmalar ele alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önderliğinde, İzmir'deki deprem sonrası yürütülen çalışmaların ele alındığı koordinasyon toplantısı düzenlendi. 

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Hatay Dörtyol'da asfalt çalışmaları başladı!

Kentin yaya ve araç güvenliğini arttırarak vatandaşlara güvenli yollarda ulaşım yapma imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Karapürçek asfalt çalışmaları Haberi

Karapürçek asfalt çalışmaları

Karapürçek’te devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir hizmet sınırlarına yeni katılan mahallerimizin yol ve su gibi birincil ihtiyaçlarına çözüm getirmek için çalışıyoruz. Bir yandan da Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz asfalt çalışmalarına devam ediyor. İnşallah birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ilçelerimizin geleceğini planlamaya edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ile Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Program kapsamında 7 bin metrelik güzergâhın asfaltlanacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Geçtiğimiz Haziran ayında şehrimizin güney bölgelerinde büyük bir sel felaketi yaşandı. Yaklaşık 20 milyon TL’lik bir maddi hasar oluştu. Hamdolsun ilk günden bu yana önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bakanımız, milletvekillerimiz ve ilçe belediyelerimiz ile sel felaketinin izlerini silmek için çalışıyoruz” diye...