18 / 05 / 2024

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi son durum

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi son durum

Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Karapürçek’in içmesuyunu garanti altına alacak içmesuyu arıtma tesisi projesinde düğmeye bastık" dedi

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Düzbağ Barajı İçme Suyu Projesi'nin temeli Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle atıldı

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Sakarya Karapürçek için 33 milyonluk imza!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Karapürçek için müjdesini verdiği yeni altyapı yatırımı için gerekli protokoller imzalandı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Balıkesir İvrindi'ye 5.3 milyon liraya yeni içme suyu inşaatı!

BASKİ'nin yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. İvrindi İçme Suyu İletim Hatları ve Depo İnşaatları Temel Atma Töreni, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da katılımıyla yapıldı.

Sakarya Karapürçek'in altyapısı komple yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesi için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi son durum Haberi

Karapürçek İçme Suyu Arıtma Tesisi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Karapürçek’te yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Şafak, “Karapürçek için her zaman daha iyisini düşünüyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’i de ziyaret ettik. İçmesuyu arıtma tesisi konusunda yapılacak çalışmalardan bahsettiler. Çok memnun kaldık. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Karapürçek’e Güçlü Hizmetler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin tamamına yaydığımız altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu yatırımlarımız 16 ilçemizin tamamında sürdürülüyor. Karapürçek için de bu alanlarda ciddi bir hazırlığımız söz konusu. İnşallah Kanlıçay bölgesinde yaşanan su sorununa kesin çözüm getirecek içmesuyu arıtma tesisi projesini hayata geçireceğiz. Karapürçekli hemşerilerimizin şüpheleri olmasın; Karapürçek de Büyükşehir’le büyümeye ve gelişmeye aynı...