11 / 05 / 2024

karapürcek mahallesi projeleri

karapürcek mahallesi projeleri

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen düğün salonu ve çarşı inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Tiryaki, projenin hızla tamamlanması talimatını verdi.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Konya Karapınar'da belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 20 Temmuz'da!

Konya ili Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karapınar ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan arsayı 20 Temmuz'da açık artırma usulüyle satıyor. İşte arsanın fiyat ve büyüklük bilgisi...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

karapürcek mahallesi projeleri Haberi

karapürcek mahallesi projeleri

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen düğün salonu ve çarşı inşaatını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Tiryaki, projenin hızla tamamlanması talimatını verdi. Ardından Beşikkaya Mahallesi'ndeki lise inşaatına uğrayan Tiryaki, "Görevimiz olmamasına rağmen Altındağ'a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık. Hızla okulu tamamlamak istiyoruz" dedi. Okul inşaatının ardından Feridun Çelik Mahallesi'ndeki park alanına geçen Tiryaki'nin bir sonraki durağı ise Alemdağ Mahallesi'ndeki cami inşaatı oldu. Bitme aşamasına gelen camiyi gezen Başkan Tiryaki, ahşap ve taş uyumunun gözler önüne serildiği caminin iç süslemeleri ile ilgili talimatlar verdi. Tiryaki, daha sonra Çamlık Mahallesi'ndeki park inşaatına uğradı. Burada kendisini bekleyen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tiryaki'nin bugünkü son durağı ise Ali Ersoy ve Yıldıztepe...